Logikusnak tűnő magyarázattal állt elő a magyar kormánysajtóban kérdéseiért megtámadott Franziska Tschinderle szerzőtársa, miért kreált ekkora botrányt a Fidesz egy újságírói megkeresésből. A néppárti kiválás miatt ideges a magyar kormánypárt – állítja Siobhan Geets.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ...igazából nagyon szomorú, hogy te ennyire buta, aljas, magyarellenes patkány vagy :(
De mindig túlfeszíted a húrt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 11:32
siki te nagyon hülye náci patkány, hozod a formád. Egy újságíró feltett néhány kérdést e-mailben, amire lehetett volna udvarias, kitérő választ adni, szintén e-mailben. Erre a nagyon objektív, nagyon tisztességes, közpénzből fenntartott (a háromból egy igaz) hírkanális közhírré tette a kérdéseket, meglehetősen sajátos narratívával.
Óhatatlanul az avitt vicc jut az eszembe.
-Szervusz Gazsi, hová mégy?
-Miféle libát?
Az első kérdésre, hogy miért nem volt ott a francia és az osztrák szélsőséges párt képviselője, lehetett volna akár azt felelni, hogy szélsőséges nézeteik miatt nem hívták meg őket. Nehéz lett volna ezt kiszenvedni? Feltétlenül muszáj volt arrogánsan reagálni, mindenféle hátsó szándékot belefantáziálni egy felvetésbe?
Ott volt az ilyesféle, régebbi szerveződések bukása. Lehetett volna azt mondani, hogy mi nem olyanok vagyunk, tanultunk a régiek hibáiból? Ebből a kérdezősködésből ki lehetett volna jönni emelt fővel, most lett belőle megszégyenülés ország és világ előtt. És nem a riporter szégyenült meg, mielőtt még elkezdenéd a mismásolást.
Aki Én
@Shikari: ...igazából nagyon szomorú, hogy te ennyire buta, aljas, magyarellenes patkány vagy :(
De mindig túlfeszíted a húrt.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 12:03
siki te nagyon hülye náci patkány. Neked már az is támadást, ha jó napot kívánnak? Lehet, hogy te vagy a viccekben szereplő agresszív kismalac?
Nem ismersz, nem láttál (nem is fogsz, az ilyen bűzlő trágyahalmot messziről kerülöm), mégis a legnagyobb nyugalommal írod amit felolvasnak neked.
Szánalmas vagy, mindamellett undorító féreg.
Nyírfa
Megint adtunk az országimázsnak egy maflást. Orbán nem tud kokik nélkül meglenni, ha éppen nem kap, hát magát pofozza, ami ugyan lehetne magánügy, de ő van az ország kirakatában.

Igényes kirakatrendezőt keres Magyarország 5 millió polgára. Elvárás: jó ízlés, harmonikus személyiség, megbízhatóság, fejlett etikai érzék, szakmai referenciák. Fizetés megegyezés szerint.
A pályázati munkákat a " 2022. a változás éve " jeligére kérjük leadni a Torkig Vagyunk Kiadó Petőfi Sándor u-i fiókjában, az új Pilvax mellett.
Clavigo
@Shikari: Csak érdeklődöm,,,Te mi a szart fenyegetőzől itt reggeltől estig ,,te oláh buzqrva. ? Megszaladt a cujka,,te hugyosvödör ?? Fékezzél már kukabuvár...
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 14:52
siki te nagyon hülye náci patkány. Hiába provokálsz, nem süllyedek le a szintedre. Tudom jól, nem a neveltetésed hiányosságai miatt (ami nem volt, annak hiányossága sem lehet) szaros a szád, hanem egyszerűen azért, mert eddig ér a pöce. Mondhatsz bármit, már nem sok minden van, ami tőled meglepő lenne, bár elismerem a náci, amit magadtól megvallottál diadalmasan, az meglepő volt. Mesélj még magadról ilyen "szépeket". Nem azért, mintha érdekelne, de talán megnyugszol kicsit. Szépen visszasunnyogsz a kemencesutba, és heveny önutálat közben megpróbálsz egy szál virágra gondolni. Hidd el, a trágyadombon is nyílhat rózsa, bár a látvány és az "illat" talán nem lesz egészen összhangban, a disszonáns is lehet szép. Tudod, annyira rossz, hogy már-már jó.
Menj békével, és ne nézz vissza.
Megy még a műkörmös tanfolyam Edina?
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye náci patkány. Kifejezetten utálom pallérozatlan alpári firkálmányaidat, és az a bajom, hogy mindenféle szégyenérzet nélkül ontod magadból az ocsmányságaidat.
Azért az tetszik, hogy a sajtósaiddal előszedtétek és leporoltátok ezt a nevetséges oximoront. Mond, ki tudnád végre fejteni, mit is jelent? Időd volt rá elegendő, ha eszed nem is.
Tehát?
Giovanni Alba
@Shikari: tegnap, 19:02
siki te nagyon hülye náci patkány. Ne tapogass Emese, maradj a műkörmös oktatásnál.
A kérdésre tudod-e már a választ?
csak úgy....
@Shikari: tibim,te buta bitangó! :) a mosolyodat el kellene ültetni a buta tökkel együtt a nyakadon és várni,hogy kicsírázzon!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 14:08
siki te nagyon hülye náci patkány, te egy másik filmet nézel.
A kérdésre tudod már a választ?
Akkor most befuccsolt a műkörmös szakma végleg? Szegény Edina, ne sírj, ne hisztizz. Vonszold vissza magad a kemencesutba, és meditálj. Hidd el, ha lehiggadsz, attól megnyugszol.
Óvakodj attól, hogy kárt tegyél magadban, hiányoznál. Mondjuk nem nekem és az értelmes beszélgetésre vágyó többi kommenttársnak, hanem a körzeti állati végtermék szállító iparosnak. Mi lenne vele a legnagyobb szamara nélkül?
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 16:26
siki te nagyon hülye náci patkány. Jobb ha tudod, rosszul címezted meg az utóbbi üzeneteidet. Ezeket sokkal inkább magadnak szántad. De hogy lehet valaki ennyire hülye?
Mondd minden titkok tudója, a kérdésre meglelted már a feleletet?
csak úgy....
@Giovanni Alba: belöled sosem lesz jó idomár!
csak úgy....
@Shikari: tudod tibim,sokak számára a te butaságod fájdalmas és elviselhetetlen!
arra nagyon vigyázz,hogy soha se jöjjön meg az eszed, tartok töle ,hogy akkor kárt tennél magadban! tibim,te egy igazi buta,lompos és bozontos piszén pösze proli,akin még az orbán viktor sem bírna segíteni!
Néro
Ne máá ! Emmá nem igaz ! A kormánypárt nem ideges. Hulye. Ne keverjük a két dolgot. Hogy ne dakota mondás legyen: Ideges ember nincs csak bolond.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 17:22
siki te nagyon hülye náci patkány, a kérdésre a választ tudod-e már?
Régóta adós vagy a válasszal, pedig kaptál már elegendő időt. Nem megy mégsem?
Azért ugye jól vagy? A konyhától a spájzig már eltalálsz egyedül?
Csökkentened kellene a vigyori tablettákat, fogd vissza magad kicsit. Előbb vagy utóbb fölvirrad a napja a műkörmösöknek is újra, ne lógasd az orrod Edina.
Giovanni Alba
Egy filmkomédiában láthattam, hogy napindításnak a delikvens belemosolyog a tükörbe, közben biztatgatja magát, szép vagy, okos vagy, meg tudod csinálni, csak bátorság, a félelem nem gyávaság.
Körünkben rontja a levegőt egy bűzhödt náci patkány, aki annyira hülye, hogy csak a szokásos paneleket pufogtatja. Bár az is meglehet, hogy az alpári jelzők esetében pontosan találóak, mert a pöcéből a trágyadombot nézi vágyakozva, neki az a Himalája. Lelke rajta, csak az a kérdés, mentális végtermékét miért borítja más ajtaja elé? Nem fér el tovább ott ahol eddig, az ágya alatt? Szegény szánalmas agyatlan troll, még ahhoz is hülye, hogy felfogja, mennyire is hülye.
Megpróbálom megfogadni Szeparepa2 tanácsát, szépen általlépem ezt a kupacot.
Tényleg nem tisztességes dolog szellemi párbajra hívni egy fegyvertelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.