Megtört a két villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre (69), aki a börtönben a cellatársának megvallotta, hogyan végzett a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltánnal. 

Vérfagyasztó, brutális részletek derültek ki a húsvéti villanyszerelő gyilkosságokról

Fotó: Pixabay

A Blikk cikke szerint eddig azt lehetett tudni a bűnügyről, hogy Mácsik Zoltán 2018-ban húsvétkor elindult, hogy találkozzon É. Imrével, aki komoly összeggel tartozott neki. Azóta senki nem látta, életjelet nem adott magáról, de a holtteste sem került elő.

A vallomás szerint miután Mácsik és É. találkozott az abdai benzinkútnál, a győri vállalkozó a tanyájára csalta a villanyszerelőt. Ott megbízta, hogy a vízaknánál javítson meg neki valamit. Miközben Mácsik dolgozott, É. közvetlen közelről lelőtte áldozatát.

A tette után kutatni kezdett, hogy hol a pénz, amit nem sokkal korábban visszaadott a férfinak. Az eurót nem találta, így nagy gonddal nekilátott eltakarítani a vérfürdő nyomait.

Végül a férfi az aknában tüzet rakott, majd a maradványokat zsákokba rakta és a Rába folyóba dobta. A fegyvert is a vízbe dobta. Még arra is volt gondja, hogy az aknába meszet öntsön, hogy a rendőrök semmiféle maradványt ne találjanak.

"Sok mindent láttam és hallottam már a munkám során, de ez a hidegvérű brutalitás engem is megdöbbentett. Ami számomra azt üzeni, hogy a rabtárs igazat mondhatott, többek között az, hogy az aknában a rendőrök megtalálták Mácsik ruhájának egyik anyagszálát, ez pedig egybecseng a vallomással"

– mondta a lap megkeresésére dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

Ha a bíróság É. Imrét bűnösnek találja több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, feltehetőleg élete végéig börtönben marad.

Forrás: Blikk

Címlapkép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
van ott több nyom is, nem csak egy szál valami..a rabtársnak meg ez volt a dolga...a hangfelvétel is bizonyító erejű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.