Agyhalál a köbön, avagy amikor ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda címmel tette közzé bejegyzését a politikus.

1) a vírus az üres iskolákban kb 2-3 nap alatt magától elpusztult. Így a vegyvédelmi osztag teljesen feleslegesen bohóckodott a kerti permetezőkkel. (Amikor a járvány közepén bemegy az első fertőzött gyerek, akkor sajnos nagyon is ott lesz megint. )

2) Valószínű azért tudja ezt Cecília asszony és a HM is. A “befejezték a fertőtlenítést” ugyanis a propagandacikk szerint nem azt jelenti, hogy az összes iskolában játszottak egyet, hanem azt, hogy ÖSSZESEN 159 INTÉZMÉNYT “fertőtlenítettek”. :)))Ez annyira ocsmány , hogy már szép...

-foglalta össze. 

Persze a milliószámra osztott ingyenes tesztekről és FFP2 maszkokról nem szól a propaganda. Ja, mert annak “csak” értelme lenne, ellenben nincsen.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Hadházy egyre értetlenebb. Az operett törzsnek és a Ciki Ceciliának nem az a célja, hogy rend legyen az iskolákban, hanem, hogy sz összes "nemzeti-keresztény" birka bevegye, hogy majd ők megvédik a hordát.
Pálinkás Pál
az a legnagyobb baj..hogy az ellenzék még mindig csak itt tart...már rég utcára kellett volna vinni az embereket... és sajna azt sem mondhatják ki...mert liberálisok, demokraták...hogy a fidesz most már mindent a gyengeelméjű szavazóbázisának szintjén tesz...mert egy téglánál bonyolultabb fogalmat nehezen értenének meg...
gina
Sajnos van elég ostoba buta fideszbirka aki csak ugy eszi ezt a maszlagot, és ez is, micsoda válasz Karácsonynak, pőkhendi alja prolik, mit képzelnek kik is ők,, ócska nép szolgái és nem királyok ",,Köszönjük a reklámot, a Diákváros megépül” - válaszolta Karácsony ultimátumára a Miniszterelnökség "" Szemét banda !!!
gina
@Pálinkás Pál: Nem Hadházy itt abaj hanem a nép aki ül a seggén siránkozik de semmit nem tesz, remélem 22 ben nagy fölénnyel nyer az ellenzék,,és ha a fidest csalna akkor csaljanak ők is, én is adok pár kiló krumplit a szegényeknek egy jó x ért
Gazella
Benne van a levegőben a vírus. .. .. .. fertőtlenítés csak ideig óráig tart.
folt
"Ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda"

És akiket lehet: Itt van rögtön István Gyula Németh, aki a jövő kovácsai miatt aggódik ezerrel. Csokornyakkendőben. Be szép is az élet!
folt
Szépen kifertőtlenítettek, aztán nyitás előtt egy nappal végigjárja a koronavírusos gondnok a tantermeket, ahol is megállapítja: "De szépen kifertőtlenítettek."
És ha már ott van, felírja az összes tanterem összes táblájára: 42
tothjani
Ez a vírus nem élőlény ahová esik ott marad nem mászik, az iskolákban a padok tetejét kell fertőtleníteni, a kölköket pedig rá kell beszélni hogy ne nyalogassák a falat és a padlót és simogatni sem kell ezeket, vagy ha mégis ilyen ingere van akkor rövid úton mosson kezet, mielőtt bányász kalandokba kezd.
A vírus terjedésének esélye kültéren séta közben maszk nélkül is nagyon csekély, de egy ki alapterületű osztályteremben garantáltan terjedni fog főképpen ha a rossz idő és a fűtés leállítása miatt szellőztetni sem lehet !!!
ómió
Ez az idióta Hullaházy nyilván csak a Lenin összesben nem talált hibát!
Clavigo
@Pegero: @ómió: @Shikari: A " fergeteg " nevű kretén ma szabadnapos,,de îgy is elegen vagytok egy " vonatozáshoz ",,vagy egy körbepipázáshoz...tölcsérseggűek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.