Csak ott indítunk jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol mi vagyunk a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére írja bejegyzésében Jakab Péter.

Vannak viszont olyan körzetek, ahol más pártok jelöltjeiben vagy épp civilekben látjuk a megoldást.

Budapest 1-es választókörzetében a Jobbik Csárdi Antalt támogatja az előválasztáson, aki több mint tíz éve politizál az LMP-ben, korábban volt ferencvárosi önkormányzati képviselő, fővárosi képviselő és a párt főpolgármester-jelöltje.

Ugyanis szerinte évek óta kitartóan küzd a tiszta és átlátható közéletért:

önkormányzati képviselőként egyike volt azoknak, akik feltárták az előző fideszes kerületvezetéshez köthető parkolási botrányokat, és az áron alul osztogatott önkormányzati bérlakások ügyét Ferencvárosban.

Az előző országgyűlési választáson egyike volt azon kevés ellenzéki jelöltnek, aki egyéni választókerületet nyert, ráadásul olyan körzetben, ahol addig fideszes képviselő volt, így Csárdi Antal visszaszerezte a belvárost a kormánypárttól.

Most az országot kell visszaszereznünk. Összefogással sikerülni fog!
Jólétet minden magyarnak!

- zárja a bejegyzését.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a magyar választójogban nincsenek körzetek, így javaslom a választó-kerületekkel (OEVK) foglalkozzanak! =))
fergeteg
Ők visszaszerezni a szemét bolsi cigányzsidó bandának.
kereső
Ha jól rémlik Csárdi úgy nyert 2018-ban, hogy az esélyesebb jelölt visszalépett a javára, és gyakorlatilag a jobbik kivételével minden ellenzéki párt őt támogatta.
Szalay Miklós
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről:

egyvilag.hu/temakep/073.shtml
folt
Bocs, de nem bírom Gyurcsányt. Baloldali érzelműként nem bírtam soha.
Valami nem stimmel Gyurcsánnyal és ez baj.
Amikor bejelentkezett, akkor is azt vettem észre először, hogy nincs párhuzamban a testbeszéde, az arcmimikája és a mondandója.
Gyurcsány is bolond, de máshogy, mint Orbán.
Az MSZP totál kiesett a kosárból, a Momentumos Fekete-Győr csak botladozik a nagyok játszmájában. az LMP sosem volt alternatíva - így marad Jakab és a Jobbik !!!

Ezt felvállalom teljes mellszeléségél!
(Most már bánhatja Vona Gábor, hogy megijedt a pénz visszafizetéstől és a büntetés elől menekülve inkább magára hagyta a pártját.
Én baloldali érzelmű vagyok, aminek a lényege, hogy éljünk már normálisan együtt békében és vállaljunk szolidaritást az elesettekért.
Sok Jobbikos kitartott a többre vágyó szakadást okozó kimondottan náci-fasiszta aknamunkája ellenére. Ez tetszik. Ebből gondolom, hogy nem, is különbözünk annyira egymástól.

Én Jakabra szavazok - MERT MEGÉRDEMLI!

Gyurcsány ezerféle választ adhatott volna a róla készült film hírére, és ez az állat ahelyett, hogy tényeket közölne, hogy mi is volt anno (mi váltott ki mit és neki mekkora a felelőssége ebben), elvicceli azzal, hogy Hugh Grant játssza el őt?
Baloldaliként undorodom tőled Gyurcsány Ferenc - akinek 11 év óta köszönheti Orbán a kétharmadot, amivel teljesen tönkre is teszi Magyarországot.

Undorodom tőled, Gyurcsány Ferenc!
folt
Gyurcsány Ferenc mikor szervezett meg egyetlenegy ellenállást is a fideszes őrület ellen?
Egyetlen egyet sem !!!

2010.óta nem tudott összehangolni összehozni egy kritikus tömeget sem, csak a Fidesz kétharmadot segítette a SÜKETELÉSÉVEL - immár 11 éve!

Húzz a picsába,Gyurcsány, hagyd végre fellélegezni a jövő ellenzéki politikusait - kerékkötő vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.