A 24.hu birtokába került szerződések tanúsága szerint az „Egy a Természettel” Nonprofit Kft. nettó öt milliárd forint értékben állapodott meg az Antenna Hungária Zrt.-vel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényeihez és kísérő rendezvényeihez kapcsolódó rendezvényszervezési feladatok ellátására, nettó két és fél milliárd forint értékben pedig a Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás rendezvényszervezési feladatainak ellátására.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Fideszes szavazók: jól van ez így, hogy egészségügy helyett erre költse a pénzt az adódból?
Nessy
Tulajdonképen a pályázatban vállalt összeg mire vonatkozik. Minden ilyen kitűzött, és vállalt összeg naponta növekszik, minden különösebb ok nélkül! A vége két - háromszoros összeg! De csak azoknál, amelyeket a kormány írt ki, és haver nyerte meg! Nem tudom, a politikai tisztánlátását a híveknek ez nem zavarja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.