Ma nem érkezett meg a kellő mennyiségű oltóanyag, de minden jel arra mutat, hogy ez hamarosan meg fog történni.

Ezekben a percekben száll fel a kormány cargo gépe, hogy éjfél után nem sokkal 120 ezer második dózis Szputnyik vakcinával térjen vissza Budapestre.

- írta Facebook oldalára Szijjártó Péter.

Gép és legénysége 2 hónap alatt már a 7. keleti vakcinabeszerző útját teljesíti, aminek hála most 120 ezer ember jut majd hozzá az orosz oltóanyag második dózisához és hamarosan újabb szállítmány érkezik.

A külügyminiszter szerint ez egy, újabb lépcsőfok a világjárvánnyal szembeni védekezésben és újabb lépés afelé, hogy Magyarország gyakorlatilag elsőként nyithasson újra Európában.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Gép és legénysége 2 hónap alatt már a 7. keleti vakcinabeszerző útját teljesíti,"

Az eddigiekre is rábasztunk. Mao Könnye siralmas, Putyin Lábvizével az engedély hiányán túl szállítási gondok vannak, a lélegeztetőgépek garmadával állnak eladhatatlanul raktáron...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Táviratot kaptál az elmeosztályról, hogy be kell vonulnod? De az neked szól, bolsi idiótája! Hiába passzolnád tovább!
Emmersson71
Esküszöm, mintha hallottam volna olyan megoldásról, amikor egy doboz-szerű izét a fülükhöz emeltek emberek és varázslatos módon a világ túlsó felén lévőt hallották! Meg volt ilyen kinyitható, amolyan könyvszerű valami, amibe betűket pötyögtek és azt el lehetett olvasni jóval távolabb, egy másik szerkezettel - ehhez egy "világhálónak" nevezett korszakalkotó megoldást használtak. Csodálatos ez a Földgolyó, mindig kitalálnak dolgokat, melyek segítik az emberiséget!

OK, értem én, hogy sokan tartanak az újtól és inkább a személyes találkozásban hisznek...kerül amibe kerül..NEKÜNK!
Néro
Elindította "fürkészeket és portyázókat", és a kezükbe nyomott egy bankszámlaszámot. Ne gondoljatok rosszra természetesen azért , hogy ellenőrizni tudja a szállító van e fedezet a vásárlásra. De hogy ez így van vagy nem ne is tom'.
Olyan bizonytalan vagyok. Jaahhhhhhh.
Sámannus
A jól fizetett fürkészek helyett sokkal nagyobb szükség van a rosszul fizetett ápolókra, akik a betegek mellett időben adnak segítséget a rászorulóknak, hogy ne kerüljenek lélegeztető gépre. A magas halálozás közvetlen okozója az elégtelen létszám, amikor a kormány következetesen és szadista indulatokkal üldözte el az alkalmazottakat az egészségügyből.
ómió
@kulabombaafityiszre: Ne keverd a magadét máséval, szarkupac! Vagy az elmeosztályról már a kurva anyádat se ismered fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.