A főpolgármester-helyettes szerint a főváros vezetése csak a sajtóból értesült az esetleges újranyitásról.

"Minden felelősség az MLSZ-é és a kormányé a foci-Eb-vel kapcsolatban" – Nem egyeztetett a fővárosi önkormányzattal a Puskás megnyitásáról az MLSZ
Kép:Facebook/Puskás Aréna

Az UEFA nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy nézők előtt rendezik meg a pandémia miatt egy évvel elhalasztott labdarúgó Európa-bajnokságot, amivel kapcsolatban a Magyar Labdarúgó Szövetség is biztosította őket a támogatásáról.

Budapest célja, hogy a Puskás Arénában sorra kerülő három csoportmérkőzésen és egy nyolcaddöntőn a nézőtéri ülőhelyek száz százalékát elfoglalhassák a szurkolók, amennyiben megfelelnek a belépés szigorú követelményeinek

- írta akkor az MLSZ.

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes az ATV Startban elárulta, a főváros vezetése csak a sajtóból értesült arról, hogy április 7-ig jeleznie kell az MLSZ-nek, mekkora nézősereget engednek majd be a stadionba.

Mindezt annak ellenére, hogy a főpolgármester szerint egy háromoldalú szerződés van az UEFA, az MLSZ és a főváros között.

Gy. Németh felvette a kapcsolatot az MLSZ főtitkárával, aki közölte:

az ügyben nem ők döntenek, hanem a kormány, amely azonban egyáltalán nem egyeztetett a fővárossal a Puskás Aréna újranyitásáról.

A főpolgármester-helyettes nyilatkozatában elmondta, ha megkérdezték volna a fővárost, biztosan nem javasoltak volna százszázalékosan nyitott mérkőzéseket.

Forrás:ATV
Címlapkép:Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A VIP páholy nagyon védett személyeire vigyáznak, a többiek meg vigyázzanak magukra! Lényeg, hogy Orbán agymacskáját teljesítsék! Ebben is élen akar járni, hogy mi bezzeg 100%-s nézőszámot biztosítunk, míg mindenki más igyekszik betartani a járvány elleni védekezés legelemibb szabályait! Mert a nagy tömeg a stadionon kívül is nagy tömeg. Amikor vége a meccsnek, a sok ezer ember egyszerre indul haza, ki autóval, ki turistabuszokkal, ki tömegközlekedéssel. A részeg szurkolók meg feledve minden elemi szabályt, ugyanúgy fognak randalírozni, mint máskor. és ezért már senki nem fog felelősséget vállalni.
levarosbukta
Az UEFA is és az MLSZ is népirtásért felelni fog!
nezelodo
Ugyan már kedves naiv újságírók és kollégák! Melyik kormány felelt érdemben valaha is az elkövetett bűneiért? Ha netán ez esetben lenne is felelőségre vonás, a vezér soha semmit nem írt alá és nem szavazott meg, a balhét mindig az alárendelt sameszai viszik majd el, ha egyáltalán számon kérik rajtuk.
csipetke
Ebben a nyomorult országban a foci,és orbán mindenekfelett áll,hánehogymá még egyeztessenek.
@levarosbukta: Az MLSZ azt mondja,hogy a kormány dönt,és ezekszerint az UEFA.De ha a kormány/orbán úgy dönt,hogy fél,vagy negyedházas mérkőzés,akkor az UEFA mit csinál?És ha a kormánynak/orbánnak csak annyi esze van,amennyi a fejéből kilátszik,amiatt a lakosság fog szívni,Főleg,akiket kínaival oltottak,és vagy védettek,vagy nem
Pálinkás Pál
@nezelodo: Csauseszku...? csúnya véget ért...
gina
Mi a francnak kellenek egyáltalán polgármesterek ?, ha egy elmebeteg OV hitler mindent eldönthet? üldözzék el ezt a skizofrén narcisztikus beteg valakit,, hányinger amit művel már ez a mocskos banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.