Az énekes tavaly olyasmit tett, amit soha többé nem akar megtapasztalni. Nehéz fizikai munkát vállalt, ám a teste már nem képes alkalmazkodni az efféle terheléshez.

Mivel a koronavírus első hulláma miatt sorra mondták le a fellépéseit, Kökény Attila úgy látta jónak, ha valamilyen bevételi forrás után néz, ezért tavaly nehéz fizikai munkát vállalt, egy autópálya mellett. A teste azonban már nem bírta ezt a fajta terhelést, ezért eldöntötte, hogy soha többé nem akarja ezt megtapasztalni.

Reggel öt órakor keltem és csak délután hatra értem haza. 80 kilós korlátokat pakoltunk, ami nagyon megterhelő volt nekem, hiszen mégiscsak 46 éves vagyok

– mondta az énekes a Borsnak.

Attila azt is elmondta, hogy azóta nem próbálkozott azzal, hogy kétkezi munkát vállal, inkább abban reménykedik, hogy idén májustól javul a járványhelyzet, és újra közönség elé állhat.

Forrás: borsonline.hu

Címlapkép: Instagram/attilakokenyofficial

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
aptya régen is tudta az értelmesebbje, hogy több lábon kell állni.amúgy gyalogosan az autópálya 15 méteres közelségében gyalogosnak semmi keresnivalója lapáttal sem nagyon. 15 évesen 75 kg os BH tálcákat rakodtam ez volt annó a ház zsaluelemek előtti eleme a betongerendára fektetve.
Amúgy a munka tény hogy időigényes de nem szégyen igaz akkor 1962 irtak . ne aggodj !!!
csak úgy....
@Shikari: ezt pont te mondod , te naplopó munkakerülö!?
lusta
@kissé felnőttem: Igen, az én időmben még a cementes zsákok 50 kilósak voltak és egyedül kellett cipelnem. Erről ennyit. Szeretném úgy általában megemlíteni, hogy a nyugdíjkorhatárt állandóan emelik.
kissé felnőttem
@lusta: az enyémet már szerencsére nem a forintokat is csak apróval pótolják ebben az országban nyugdij sem lesz max kina gyarmata meg orbáné
Emmersson71
@lusta: Ezért nem ment rendes nyugdíjba a sok melós, mert leszázalékolták őket! Aki azt mondja, hogy napi 8 órában folyamatosan 50 kilós zsákokat cipelni embernek való munka, az simán hülye!!!
(...és tudom miről beszélek, csináltam ezt-azt életemben már!)
Emmersson71
@kissé felnőttem: Az rendben van, hogy "a munka időigényes de nem szégyen", de csak a hülye és/vagy a kiszipolyozott melós annyira barom, hogy ne ketten-hárman nyúljanak az emelésbe! Egyrészt haladósabb a munka, másrészt nem kap senki porckorong-sérvet.
De az ilyen mondatokért biztosan megérte, kemény srác vagy :P

Építkezésen segítettünk falun. Mi pestiek a haverral ketten beemeltük a zsákot a talicskába, majd felváltva eltoltuk a helyére. A keménytökű paraszt beszólt, hogy "na, nem bírod megemelni, tápos pesti fiú?" ... mondtam, hogy de, csak minek?!
Aztán megállt a fasza csávó és rágyújtott. Mikor lepakoltuk a teherautót, poénból összeszámoltam a zsákokat. Persze, hogy mi több mint dupláját szedtük le. Mikor megemlítettem a parasztnak, azt mondta, hogy "jóó, de ti ketten dolgoztatok, úgy könnyű! És én meg is álltam közben" Miért, ez verseny, vagy faszméregetés, baz'meg?! - kérdeztem, majd a haverom odament hozzá és felkapta, aztán feltette a kocsira mind a 90 kilóját.
A szomszédai röhögték ki, nekünk már nem is kellett :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.