Ez az a BDPST Zrt., amelyből Orbán Viktor veje tavaly 2,3 milliárd forint osztalékot vehetett ki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Szörnyű rosszul kezeli kormány a pandémiát M.o.--on! He?
De a független sajtótól, az értelmiségen át az ellenzéki politikusokig muszáj lesz valami értelmes választ adni arra a kérdésre, hogy egy ilyen év után miért nem bukott már meg Orbán Viktor?

Mert ha erre nem lesz válasz, akkor jövőre sem fog megbukni...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Szörnyű rosszul kezeli kormány a pandémiát M.o.--on! He?
De a független sajtótól, az értelmiségen át az ellenzéki politikusokig muszáj lesz valami értelmes választ adni arra a kérdésre, hogy egy ilyen év után miért nem bukott már meg Orbán Viktor?

Mert ha erre nem lesz válasz, akkor jövőre sem fog megbukni...!
SÍva
Nagyon érdekes, hogy olyan ember is kap támogatást aki miatt az államnak uniós támogatást kell visszafizetnie. Nem lenne egyszerűbb ha rajta hajtanák be és nem a lakosságon.
Nessy
Lesznek olyan elvakult hívek,akiknek a kisvállalkozása ugyan tönkrement, de ennek lelkesen fognak tapsikolni.
A hülyeség állampolgári jog, és ők élnek a jogaikkal.
Aki Én
@verőce21: Ha valaki most olvas téged először, nagyon megtéveszted az iróniával. Vagy megvilágosodtál ebben a borongós időben?
RonaGyuri
Pedig a dolog nem is olyan bonyolult

s nem csak eért, mert ártunk és qurmányunk mindig mindenben a saját zsebek tömésére hajt

Mottó:
NER-társ segítsd a rászorultakat!

Tudom az egész úgy, ahogy van csak árnyékra vetődés, mert Polték és a rend biztos őrei, ha eléjük is kerülhetne nem találnának semmi kivetnivalót ebben sem, mint pl. legútóbb mikor Hadházy Ákos a hétvégén képeket hozott nyilvánosságra a turai Schossberger-kastélyban rendezett nagyszabású paláverről, keddre a rendőrség már ki is vizsgálta és persze „semmiféle szabálytalanságot sem tártak fel”!
A napokban derült fény arra, hogy „Hárommilliárd forint kedvezményes hitelt vehetett fel a Magyar Nemzeti Bank NHP Hajrá néven meghirdetett programjában a BDPST Zrt.”! Aminek ad némi pikantériát, hogy
egyfelől; ez Orbán Viktor miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a cége, olyannyira, hogy a közelmúltban majd 2és fél milliárdit vett ki belőle,
másrészt; „a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedvezményes hitelprogramjának a célja az volt, hogy a piacinál kedvezőbb hitelekkel segítse a járvány miatt nehéz helyzetbe került vállalkozásokat.” Azaz, ahogy azegyik portál írta: segítség a rászorultaknak.
S igen az első vej valóban ilyen, hiszen közismerten az Após pajtás szinte nincstelen, életfenntartása – bár tudjuk nála a fenntartás (lásd egyházi intézmények) nem jelneti az anyagi fedezetet =)) – csupán töredékét fedezik a bevételei! Szegény vejének kell néha bele-bele csúsztatni némi pénzt a zsebébe! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.