Az elmúlt egy héten a világon Magyarországon haltak meg legtöbben lakosságarányosan a koronavírus miatt – derül ki az erről szóló statisztikákból, amit az Index elemzett.

Ha pedig a járvány kezdete óta számolunk lakosságarányosan, akkor a világon a második legtöbben haltak meg az országban a koronavírus okozta szövődmények következtében. Egyedül Csehország előz meg minket világszinten az utóbbi szempontjából.

Minden egymilliomodik magyarra 2426 halott jut, ha a járvány kezdete óta számolunk. Ha pedig csak az elmúlt egy hetet nézzük, akkor ez a szám 164,79, míg az Magyarország után következő Csehországé 131,78.

All further information on this statistic can be found at Statista

Ez látszik a világ koronavírus-fertőzöttségi adatait folyamatosan frissítő baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai alapján összeállított térképen is az új halálesetek kapcsán.

Pokoli adatok: Magyarországon haltak meg a legtöbben koronavírusban lakosságarányosan az elmúlt egy hét alatt – itt vannak a friss statisztikák

Forrás: ourworldindata.org

Az Our World in Data egy másik statisztikáján pedig az látszik, hogy Magyarország táján meglehetősen sötétpirosak a színek. A színek itt a koronavírusos napi halálozásokat mutatják lakosságarányosan, pontosabban egymillió főre vetítve.

Pokoli adatok: Magyarországon haltak meg a legtöbben koronavírusban lakosságarányosan az elmúlt egy hét alatt – itt vannak a friss statisztikák

Forrás: ourworldindata.org

Forrás: Index.hu

Címlapkép: ourworldindata.org

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

baxi
A védekezés sikere a halottak számával mérhető.-mondá egy hazug tolvaj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Most voltunk a második oltáson. Akár be se lennénk oltva, mert nem tudjuk hatásos e? Az asszisztens azt mondta, amit az újság is írt. 2-3 hét múlva, ha bizonyosat akarunk menjünk el antitest vizsgálatra. Ez kb 10-20 ezer ft kiadás. Ezt kaptuk a Szíjjártó fémjelezte kínai vakcinától és ettől a mocskos kormánytól. Kb 600 ezer embert oltottak Sinopharm-mal.
baxi
A védekezés sikere a halottak számával mérhető.-mondá egy hazug tolvaj.
lusta
A mostani nyitás tovább szedi majd az áldozatokat, mert a húsvétnak most jönnek a következményei.
human
@csak úgy...: Akkor Orbán sikerpropagandája működni fog. Az ellenzék dolga lenne tájékoztatni az embereket a valóságról.
tudode
Az érdeklődök számára nyilt titok, hogy egyre jobban teljesít, érthetetlenűl állva, még az un. oltakozási kampány hajrájában is!!!
.
---- MÁR OTT TART A PROPAGANDA, HOGY SOK EZER EMBER ÉLETÉT MENTETTÉK MEG, VILÁGREKORD HALÁLOZÁSI ADATOKKAL
.
nepszava.us/mar-ott-tart-a-propaganda-hogy-sok-ezer-ember-eletet-mentettek-meg-vilagrekord-halalozasi-adatokkal/
----------------------------
.
De ennek a meccsnek nem gól, halál az ára!
kissé felnőttem
nem de nem a kormányfőt kéne részleteiben számon kérni szálljon le a magas versenylováról vagy mondjon le e tehetetlensége miatt ennyi ez nem atlétika meg foci arra is csak a nép pénzét herdálta meg most kinai egyetemre hát ne már állittsátok már le nem ő a megváltó
Pálinkás Pál
@simmering73: no...most akkor melyikünk járt jobban?..én éltem az életem félelem nélkül, azt lehet vércsoportomból adódóan jobban védve vagyok mint te...belőlem hiányzik az az antigén ,amihez a vírus kapcsolódni tud..súlyos szövődményt okozva...ennél többet egyik vakcina sem ígér nektek...talán a fene nagy oltáshiszti helyett azt kellett volna kutatni,miért is gyógyul ki gond nélkül a fertőzöttek 99 %-a! látod...közel fél éve oltakoztok,és szart sem oldott meg
Nessy
Az egészségügyért felelős miniszter, az operett törzs,és a jelenleg egyszemélyi felelős miniszterelnök, meg csücsül a farkán, és okol fűt, fát, lombvirágot a saját impotenciájáért. Igaz, a miniszterelnök közben sem pihen, van még pár törvény javaslata a teljes ellopására az országnak. Neki most ez mindennél fontosabb!
fergeteg
Igen mert MAGYARORSZÁGON minden haláleset covidos aki elkapta.
fergeteg
@Pálinkás Pál: előbb utóbb elkapod ha nem oltatod magad.
Pálinkás Pál
@fergeteg: azt akkor mi van? nullás vagyok...a kutatások szeront csak könnyű lefolyás..ugyanaz,amit nektek ígérnek a vakcinával..
lusta
Sajnos a 300 forintos budiforradalmárok sem teszik fel azt a kérdést, hogyan lehet, hogy azokban az országokban, ahol jóval kevesebb embert oltottak be, mégis alacsony a halálozási adat és a lélegeztetőgépen csak a 30-50%-a hal meg nem úgy, mint nálunk a 80%. Igen, abban véletelnül egyetértek a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárral, hogy a védekezés sikeressége, mértéke az elhunytak számában jelenik meg. Nálunk ez a védekezési siker egy nagy nulla, dupla nulla.
gina
A sok fideszhivő most is kimagyarázza ,,hogy lehetnek magyarok ennyire primitivek? minden fideszes megérdemelné hogy tepsiben végezze, tönkretették ezt az országot kiszivták a vérét(milliókban) és egy elmebeteg hitler utánzat nem az emberek életével foglalkozik hanem a maga hatalméval ,focival és lopással, hazugsággal, jól jött neki a mai video,, gondolom magához nyúlt ez a mangalica zsiros disznó..a halottak nem számitanak de Holy Viktor az igen "„Holy, Holy, Orbán Viktor” – vallási áhítatban hálát adó hölgy tarol az interneten "
gina
@Pálinkás Pál: Te elmebeteg ,orvos felesége vagyok Berlini, tudod mennyi halt meg nullás vércsoporttal, gratulálok neked buta IQ nulla, meg is kapod amit megérdemelsz, az ilyen idiótákat nem sajnálom, gondolom fideszhivő vagy , igen OVd megvéd hahahhahahah
folt
Az egész világon Magyarországon halnak meg a legtöbben - az azért jent valamit
Tudod mekkora az egész világ, te faszparszt fideszes?
Qrva nagy, baszod!
folt
@fergeteg: Zsidó vagyok, geci!
Simán parkolópálya teszlek - ha úgy akarom, geci!

Kussolsz, vagy elmegyek érted és szart is keverem belőled!
folt
@fergeteg: Hallgassunk zenét, amíg átgondolod az életed, te geci magyar nigger!
Ha polgárháború lesz, neked... nektek annyi!
Fogalmatok sincs az őrület fokáról. Én egyedül képes vagyok kicsinálni a fél országot
Azon múlik a te túllesed, hogy én hogy döntök.
Ha úgy döntök, mindenkit kinyírok.
Mintha úgy döntök, hogy életben hagylak - majd Isten öl meg téged.
Mert az sokkal jobb, ha Isten öl meg téged - geci!

Sajnos okos vagyok.
Egy szenvedés köztetek élni!
.
folt
Fáj minden pillanat - köztetek élni.

Komoly fájdalmaim vannak.

Véletlenül akadtam rá.

Ez mindet visz: www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es&list=RDKWZGAExj-es&start_radio=1

Emberek, ne legyünk már állatok!

Tökéletes!

Imádom!
folt
Armgeddonkor mindenki kinyírok.
Kaptatok lehetőséget - az utolsó utánit is megkaptátok.
Ha negatívan reagáltok és nem vagytok képesek változni... én hányadik lovas vagyok?
folt
Bezony, kis csíra (nem hazudtam anno) világok pusztítója vagyok.
Sajnálom, de tényleg!
Annyira sajnálom!

Nem azért halsz meg, mert én egy állat vagyok, hanem azért halsz meg, mert te vagy egy állat.

Állat és állat között van különbség.

www.youtube.com/watch?v=veHqJSC-9Lo&list=RDKWZGAExj-es&index=3

Hallgassunk zenét, amíg felfogod, hogy valójában egy állat vagy.

Anyád valószínűleg egy kurva volt, de nincs rá konkrét bizonyíték.
Pálinkás Pál
@gina: kedves mamád a fideszes ,te nyomorult...
"Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten már konkrét adatokat is hozott ennek alátámasztására. Mint mondta, Magyarországon a statisztikának volt része olyan elhunyt is, aki közlekedési balesetben hunyt el és halála után a koronavírust is kimutatták a szervezetében."
így nem nehéz koronavírusban meghalni!...mindenkit annak írnak...a politika rájött hogy a világ tele hozzád hasonló megvezethető marhákkal!...abból a 3 millió áldozatból csak 3 ezret mutass,aki nem volt krónikus beteg,vagy aggastyán! amíg nem tudsz, addig kussolj...azt ki a tökömet érdekel hogy orvos felesége vagy? biztos nem az eszedért vett el!
Aki Én
@fergeteg: 14:50
Te ezt tényleg elhiszed? Azt gondolod, hogy ezek ezt tényleg bevállalnák?
Ezt a buta magyarázatot nektek találták ki.
Ahol tudnak, inkább szépítenek.
balos
@baxi: Mert neki a siker,ha a putyin beengedi a gatyájába!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Írod:
"Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten már konkrét adatokat is hozott ennek alátámasztására. Mint mondta, Magyarországon a statisztikának volt része olyan elhunyt is, aki közlekedési balesetben hunyt el és halála után a koronavírust is kimutatták a szervezetében."

Gondolom te pedig elhiszed gulyás minden szavát... :-)))
Igen, én is olvastam, hogy a fityesz propagandagépezete olyat is meggyőzően állít, hogy a gyógyszert szedő magasvérnyomású 57 éves ember is meghalt volna másnap ha éppen nem lett volna Covidos :-)))
+ a tegnap elhunyt 21 éves autista srác is "aggastyán" volt számodra?!

Írod:
"...a politika rájött hogy a világ tele hozzád hasonló megvezethető marhákkal!"

Sejtheted mit akartam ehhez hozzáfűzni!
gina
Ez a rohadék putris meg haverjai nagyon jól teljesitenek, a vakcinájukkal együtt elmehetnek a jó büdös fenébe.. annyira jól állunk, szerintük megnyertük a virus elleni küzdelmet és a sok fidesz barom még el is hiszi, agyhalott banda...
Pálinkás Pál
@F_Viktor: no akkor gyorsan ugorj neki...mi baja volt az autizmus mellett?..mintha valami autoimmun betegségről is szó lett volna...mielőtt felhozod példának, jó lenne utána néznél, mit is jelent!...és akkor neked is leírom...az immunrendszer állapotától függ hogy jössz ki belőle...mert vírusfertőzésre nincs gyógyszer...tehát az "öreg meg a beteg " jelzőket azért használom ,mert rövidebb...és nagyjából fedi a lényeget..sajna nekik szarabb sokkal az immunrendszerük...
bence
@Quasimudo: ! Aki beoltatta magát az is meghalt ! Na ehhez szólj !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.