„Az előterjesztés szerinti beruházás (vagyis a kínai egyetem) a Budapest Diákváros – Déli Városkapu Fejlesztési Program helyszínén valósul meg”. Már megint kinek kell hinni? A kormány előterjesztésének, vagy egyik minisztere szavának? Vagy egyiknek se? - tette fel a költőinek mondható kérdést Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"Ne higgy fiam senkinek!" ha kormányközeli, akkor ma ezt mond, holnap azt. Szerződés, ígéret betartása?Ahhoz tisztességes embernek kellene lenni, ami viszont a fideszes státuszok esetében kizáró ok!
Nyírfa
A rohadó Nyugaton elég telefonon keresztül megegyezni valamiben, nem kérik egymás becsületszavát, ígéretét, indulnak a beruházások, mozog a pénz a folyószámlákon. A papír és rajta a pecsét: ráér.
Bizalom mozgatja a gazdaságot, a rendszert.
El tudjátok ezt képzelni magyar viszonyok között? Ha a közélet minden szereplője Bajnai vagy Karácsony intelligenciáját idézné, igen. Gyorsan elnézést is kérek attól a néhány embertől, akik ugyan megérdemlik a Becsület rendet, a Kiemelkedő intellektus címet, de most nem nevezem meg őket, mert nem ez a mondanivalóm. Sokkal inkább egy olyan szellemiség meghívása, amely
értékeket képvisel: az Életet emeli a magasba.
ómió
Ezt a mihaszna kérdést! Te csak a Facebooknak szoktál!
simmering73
Mivel az sem igaz amit kérdeznek, a válasz egyértelműen: egyiknek sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.