A férfit nem először ítélték el szexuális bűncselekmény miatt. Az ügyész kevesli az első fokon kiszabott tíz év szabadságvesztést.

Döbbenet! Úgy kényszerítette szexre 8 éves nevelt lányát, hogy a szülők megverésével fenyegetőzött

Fotó: pixabay.com, illusztráció

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság által kiszabott büntetés súlyosítására irányuló ügyészi fellebbezést fenntartva további bizonyítást indítványoz a Pécsi Ítélőtáblán annak a zalai férfinak a büntetőügyében, aki volt élettársa kiskorú gyermekét szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette – írják az ügyészség honlapján.

A 33 éves férfi 2017. januárjától 2018. februárjáig élt élettársi kapcsolatban a sértett édesanyjával.

Az élettársak közösen nevelték a nő korábbi házasságából származó két kiskorú gyermeket, egy 8 éves kislányt és egy 5 éves kisfiút.

A pár kapcsolata egy év múltán megromlott, mivel a vádlott nem dolgozott, italozó életmódot folytatott. 2017. végétől a vádlott több alkalommal, amikor egyedül vigyázott a gyerekekre, nevelt lányához – a sértett tiltakozása ellenére – szexuális indíttatással, erőszakosan közeledett.

A lányt azzal fenyegette, hogy szüleit bántalmazni fogja, ezért a kislány tűrte nevelőapja cselekményeit. Édesanyjának csak a vádlott végleges elköltözését követően merte elmesélni a történteket

- olvasható a közleményben.

Az elsőfokon eljárt Zalaegerszegi Törvényszék a vádlottat mint különös visszaesőt folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért 10 év szabadságvesztésre ítélte.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosítás iránt terjesztett elő fellebbezést. A fellebbviteli főügyészség a másodfokú eljárásban a fellebbezés fenntartása mellett – a bűncselekmény részcselekményei elkövetési idejének pontosabb meghatározása céljából – tárgyalás tartását, és bizonyítás felvételét indítványozta a Pécsi Ítélőtáblán.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com, illusztráció

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Rá kell bízni a rabtársakra, a gyerekbántalmazókat a bűnözők is megvetik.
namihami
Fehér, keresztény és hetero. Csupa fideszes jellemvonás.
jesz
10 év? De milyen fokozat? Ugye fegyház? Aztán ebben az esetben is előbb szabadulhat jó magaviselet esetén?

Aztán a sitten mit csinálnak a gyerekbántalnazóval? Semmit, mert a cella pont olyanokkal van tele..legfelebb mesélnek egymásnk, milyen jó volt..
magyar1
Azért megérne egy misét hátulról egy fahusánggal megerőszakolni és utána kinyírni. Nem is értem miért tartjuk évekig-évtizedekig az ilyen tetveket.
Az anya is felelős mert rábízta a gyereekeit erre a véglényre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.