Bár az ország a járványra figyel, történik itt más is. A mélyben „spontán” privatizációs hullámot indítottak, melynek csak egyik eleme, hogy közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokba szerveznek ki olyan „nemzeti kincseket”, mint a Mol és a Richter összesen ezermilliárdos részvénycsomagja, a Gödöllői Királyi Kastély vagy a Hajógyári-sziget egyik fele. Mindez szöges ellentétben áll azzal, amit a kormány a 2010-ben kezdődő Fidesz-korszak elején ígért és tett. Mi a cél? Hogy akkor is hatalmon maradjon, ha a választók többsége „véletlenül” máshova ikszel. Mit tesz ma Orbán Viktor pártja? Szűk két éve még csak annyit bátorkodtunk mondani, hogy korszakhatárhoz értünk, a Fideszt választásokon még meg lehet verni, de a rendszer lényegében leválthatatlan. Az alábbiakból kiderül, hogy mára ennél erősebb mondatok is indokoltak. A kabinet beindította ugyanis a maga „spontán” privatizációs gőzhengerét, épp hosszú távú gazdasági befolyássá szilárdítja a politikai hatalmát. Sőt:...

Forrás: valaszonline.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nincs a világon meg egy olyan aljas, öntelt es korrupt kormány mint fideSS-e. Nem elég hogy hagyjak a járványban meghalni a magyarokat a lepusztult egészségügy miatt, de ezt meg fel is használjak arra, hogy zavartalanul rabolhassak le az országot. Remélem sikerül oket leváltanunk jövőre, es oda küldeni ahova valók: BORTONBE.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
rugnátok ki a kormányt ahogy van kár lassan osztozkodni kiloptak már mindent a nép meg tátott szájjal és még meddig 2 év múlva itt kina lesz nem Magyarország
Yoda69
Nincs a világon meg egy olyan aljas, öntelt es korrupt kormány mint fideSS-e. Nem elég hogy hagyjak a járványban meghalni a magyarokat a lepusztult egészségügy miatt, de ezt meg fel is használjak arra, hogy zavartalanul rabolhassak le az országot. Remélem sikerül oket leváltanunk jövőre, es oda küldeni ahova valók: BORTONBE.
Aki Én
Ne bassza meg a qrva isten...
Sosem ébred tudatára ez a buta nép???
Pálinkás Pál
nos...megérdemeljük, birkák vagyunk...már rég fel kellett volna...a többit a fantáziádra bízom...
Béla333
Lassan 9-10 éve, hogy ide idézgetem a szomorú helyzetet, de az ingerküszöböt nem érte el.:

2012. 07. 27. (XVI/30) Morvay Péter
www.hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
"Magyarország elrablása - Offshore számlákon az államadósság duplája
Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."

Ha erre nem volt semmiféle reakció, akkor erre a mai hírre sem fog semmi sem történni.
www.youtube.com/watch?v=99OcgoLKCsw
" Langyos a sör, de nekünk így is jó..."
folt
Az a furcsa, hogy most az ellenzékre vagyok mérges igazából.
Mi a túrót csináltak ezek 2010-óta?
SGL-t idézve: "Nem a fidesz jó, az ellenzék balfasz!"
kereső
Nem korrupció van, hanem eltulajdonitás. Az ország eltulajdonitása.Nem lesz Magyarország, hanem csak ők.
tudode
Fjug, lányok nem úgy van az, hogy "békésen átmentik" a cuccot, aztán megbuktatják az új kormányt a kommuniKÁCIÓS gépezetükkel!
.
----- Legalábbis Kardos József fideSS alapító tagként:
.
----- Kardos József Fidesz alapító az új alkotmányról beszélt
www.youtube.com/watch?v=O7qpRB8ejm0
---------------------------------
.
Érdfemes az összefogásnak megfogadni annak a fideSS alapítónak a javaslatát, akinek hasonlóan Hadházy Ákosnak nem fér a tisztességének, szemben a cinkostársakkal!
Béla333
Mégegy gondolat: az ország szárazra lopása nem 2010-ben kezdődött, akkor csak léptéket váltott, felerősödött.
A politikusi lopkodásra, bűnözői segítséggel való meggazdagodásra a rabló privatizáció, az olajszőkítéses ügyek óta nincs a társadalomnak egy erőteljes reakciója.
Birkák vagyunk, azok is maradunk, hogy a szemünk láttára lopják, lopták szét az országunkat és mi újra és újra a tolvajokra szavazunk.
Ha így teszünk, akkor meg felesleges 30 év után rácsodálkozni a világunkra! Ja?! Hogy ezek ilyenek, ezek bűnözők?
Minden kormányon levő csapat bűnözőkkel volt tele, mára "sikerült" a semmittevésünkkel, a birka mentalitásunkkal kinevelnünk azt az "elit"-et, amelyik bevégzi az ország elrablását.
Ez kellett nekünk, megkaptuk!
Néro
Az Ország kisebbik felének nem kell az Ország a többséget meg nem érdekli , hogy kié. így VÉGEREDMÉNY tekintetében mindenki megkapja ami jár neki. Teljes a konszenzus Ha nem így lenne már rég lenne egy új ünnepnap a naptárban. Október 24-i dátummal. Háááá nem ?
Béla333
@kissé felnőttem: 16.55
Így igaz, de ugye ki volt kormányon az elmúlt 30 évben? Az MDF első 4 évét leszámítva az MSZP a csatlósaival és a Fidesz ugyancsak az aktuális lopós partnerrel.
Ha jól számolom hétszer sikerült a már bizonyítottan bűnözőket kormányra juttatni.
Becumizzuk mindig, hogy azért szavazzunk az egyikre, hogy ne a másik legyen, mintha csak ez lenne a választék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.