A Medián reprezentatív közvélemény-kutatása szerint az egyébként is megosztott magyarokat áprilisra gyakorlatilag teljesen két táborra szakította a kormány járványkezelése.

Orbánéknak bejött a kiemelkedő halálozási számokat elfedő oltasi propaganda

Fotó: pixabay.com

A HVG-nek készített és a 24.hu által is ismertetett felmérésből kiderül, azzal az Orbán-kormány hívei csaknem kétszer elégedettebbek (79), mint az ellenzékiek (40).

Még így is javult a kabinet teljesítményének megítélése.

Ezt Hann Endre, a Medián vezetője azzal magyarázza, hogy

sikeres volt a propaganda, vagyis az, hogy Orbán Viktor már nem a halálozási, hanem az oltási adatokhoz köti a védekezés sikerességét.

A más országokéhoz viszonyított magyar halálozási arányt ugyanis 51 százalék rossznak/nagyon rossznak tartja, az átoltottságot 92 százalék jónak/nagyon jónak.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Balázs Attila

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hullajó ! Marha egy nép ez az biztos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
A halálozási adat még azt a hullámot mutatja, amikor kibasztaTOK AZ ÁPOLÓKKAL, ÉS KILÉPETT5500 ÁPOLÓ
Néro
Hullajó ! Marha egy nép ez az biztos.
namihami
Csak a megfelelő listáról kell válogatni a kérdezetteket. Ha a megfelelő személytől kérték volna a listát. akkor még jobb arány is lehetne.
Emmersson71
Na, akkor nyilván a normálisak haltak meg, hiszen a hülyékből lett több :(
Clavigo
@Shikari: Kb. napi 250- 300 halottat...te barom.
namihami
@Shikari: És itt lesz egy 93.000 km2 üres terület Kelet-Európa szélén. Pusz az a párezer hátramaradott, aki még a pusztában, a mindentől távoleső tanyákon esetleg életben maradhat a gondos orvosi és kormányzati ellátás ellenére.
csak úgy....
@Shikari: eddig 24265 halott és te dicshimnuszt dúdolsz orbánnak !?
te korábban fogsz "elhalni" mint ez a járvány, arról odafönt gondoskodnak..
csak úgy....
@Shikari: tibim,tudok egy egyszerü pénzkereseti lehetöséget számodra! holnap reggel eriggy dolgozni és ne itt strapáld magad !
Toller Béla
Nem tudom kit kérdeztek, mikor, de hogy 10 normális emberből nyolc idiótának tartja ezt az oltási-statisztikai menetet, az biztos. A szakemberek mintegy 100 százaléka. Nem jött be ez a propaganda. Nevetséges a 2,5, 3 és 3,5 milliós határok önkényes kijelölése, azokhoz bármiféle akciók kötése. Az meg, hogy ha elérjük a 3,5 millát, akkor tiborc vejő kap három milliárdot ...nos ehhez majd a bíróság fűz magyarázatot...és nem nagyon érdekel senkit az orbánhívők nyavalygása !
relatív
Lehet mindenféle arányokat keresni, mindenfélével kapcsolatba, annak érdekében, hogy veregethessük a mellünket !

De az oltás egy tényadat, bárhol IS adják be, az nem függ az ország létszámától, így arányítani butaság. Csak arra jó, hogy bármiféle más adathoz viszonyítsuk, ha azzal butíthatjuk a gondolkodni nem tudókat.

Sajnos - mint a halálozások számában -, ebben sem vagyunk valamiféle győztesek, mivel több más államban sokkal több vakcinát oltottak el !

Jó lenne ha a regnáló nem állandó győztesként tolná fel magát, teljesen indokolatlanul, hanem a magyar állampolgárok hasznára, érdekében cselekedne, a minél alacsonyabb halálozási számok minimalizálásával !!!
folt
De hát akkor ez azt jelenti, hogy az emberek nagy része hülye!

Egy részük azért, mert becsapható, a másik része azért, mert tudja, hogy mi az igazság, de nem érdekli mert hívő vagy kitartott, a harmadrészük - az ellenzékiek, bizonytalanok - meg csak néznek ki a fejükből és a pofázáson kívül nem tesznek semmit az őrűet ellen.
(én a negyedik hülye táborba tartozom, mielőtt elkezdenéd a kioktatást)
namihami
@Toller Béla: És ami még izgalmasabbá teszi a kormányzati hurráoptimizmust, az az egyszerű tény, hogy még a kormányhű szakemberek is a minimálisan 60-65%-os átoltottságot jelölik meg a közelítőleges biztonság alapfeltételének. Ami, ugyebár kb. 6 (HAT) millió embert jelentene.
Tehát a 2 millió ugyanannyit ér, mint a 3.5 milliós oltottság. Pusztán arra kell, hogy az Orbánhoz erősen kötődő ágazatok (szállodák, turizmus és hasonlók) megnyithatóvá, pénztermelővé, de leginkább államilag támogathatóvá váljanak és válhassanak.
A többi csak a fideszesek parasztvakítása. És bejön neki??? Bejön...
folt
Magyarország eddig "csak" területeket vesztett, de most már a lelkét is kezdi elveszíteni a szabadságával együtt.

Vonatkoztass el. Nézd úgy, hogy a Nő a szabadságot jelképezi, a Férfi pedig a szabadságra vágyó embert: www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es
folt
Ugye mennyire ősi - a vágy?
Minden egyes mozdulatnak jelentése, jelentősége van!
Szerintem az alkotok sem fogják fel, hogy mennyire tökéleteset alkottak ebből a szempontból.

Ez balett.
Emmersson71
@namihami: Dehooogy! Jönnek a kínaiak és az oroszok...
moareka
Engem nem tud eltántorítani az oltási propaganda attól a ténytől, hogy mennyi az elhunytak száma, és hány család élete megy ezáltal tönkre... Sőt, egy magát valamire adó miniszterelnök naponta emlékezne meg erről... Ergo: valami, vagy valakik itt nem normálisak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.