Jakab Péter Facebook oldalán megosztott bejegyzésben ezúttal sem finomkodott.

Jakab Péter ismét beszólt a "fideszes ficsúroknak"
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Mi nem a budai elitből jöttünk, hanem a vidék valóságából

- kezdte bejegyzését.

Márpedig a valóságot csak az tudja alakítani, aki ismeri. Mi ismerjük. Amíg mások felette repkednek, mi benne élünk.

- majd ezzel zárta sorait.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A nagypolitikához képest egy jelentéktelen semmiség világított rá legjobban arra, hogy Orbán és csapata mennyire elszakadt a valóságtól. Hiába a sok frissen gründolt kutatóintézet és a rájuk költött milliárdok, fogalmuk sincs arról, hogyan élnek az emberek a 8 millió sorosügynök országában. Történt ugyanis, hogy az uralkodó potom 20 milliárdért az udvarvégi stadion és a házi kisvasút mellé most megkapta budavári palotácskáját, kilátással az országra. És hát ki gondoskodna neki és csapatának az ízes falatokról, ha nem a híres-nevezetes Gundel étterem, amelynek idestova 125 éves tapasztalata van méltóságos uraimék etetésében. Ezt hallván fölhördült a 8 millió sorosügynök: micsoda urizálás (rongyrázás, dőzsölés, dúskálás, flancolás) folyik itt, amikor ételosztáskor kilométeres sor áll a Blahán! Akkora volt a hördülés – ráadásul a városok utcáin éppen sorosügynökök ezrei tüntettek a frissen bevezetett rabszolgaság ellen –, hogy erre már lépni kellett valamit. A miniszterelnöki agytröszt azt találta ki, hogy íziben cáfolni fogja az urizálásról (rongyrázásról, dőzsölésről, dúskálásról, flancolásról) szóló mendemondát. És mi lenne erre alkalmasabb? – gondolták. Hát egy fénykép az étlapról.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_1160,h_870/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/menu.jpeg
A csillapításnak szánt fénykép ugyanis még az eredetinél is nagyobb felhördülést váltott ki. „Már megint hülyének néznek minket” – gondolta a 8 millió sorosügynök. A sorosügynököknek, akik nem bekamerázott palotában vagy őrzött lakóparkban élnek, akik nem honvédségi magánrepülős, esküvői magánhelikopteres, BMW motorflottás, adriai luxusyachtos, ibizai szipogós, 12 milliós karórás, egymillió forintos Louis Vuitton táskás, 227 ezer forintos Gucci tornacipős világban élnek, hanem a való életben, azoknak semmi kétségük, hogy 300 forintból nem lehet kihozni egy füstölt csülkös bablevest vagy 260 forintból egy somlói galuskát."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Lehet ekézni Jakabot, de igaza van! Mikor látnák hazánk nagyjai a valóságot? Ha valahova leereszkednek avatni, kampányolni, akkor már előtte napokkal mindent és mindenkit leellenőriznek, felkészítenek. Mindent fényesre sikálnak. Akiket majd "megszólít" a magasságos látogató, azok már előtte megkapják a szöveget, amit meg kell tanulni szó szerint.
surdilloFUJT
@fideszes gyökér: pegero a vonyító szunyogcsődör!!!
GeoCravker
Jakabnak jelest. Így kell kultúráltan panelprolizni, miután beszólt válogatás nélkül gyakorlatilag a fővárosiaknak.
Nem mintha mindenki budai lenne, nopláne nem elit.
De ezt a szembeállítást nem lehet másként értelmezni:
"Mi nem a budai elitből jöttünk, hanem a vidék valóságából"

S bár eddig sem nagyon kedveltem a neofasiszta kenderkócból látszat-kivakaródzott Jobbikot, de mert bár nagyon nem a Rózsadombon, de Budán születtem és nőttem fel, most már garantáltan nem szavazok sem a jobbikra, sem egy olyan egységsugarú zoo-ra, aminek tagja.
NKF
Valamit már elért a kis faszkalap,A Jobbikot lerendezte!Remélem több" jócselekedete "már nem
lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.