A Nemzetbiztonsági bizottság elnöke hiányolja a válaszokat. Fekete-Győr András levelet írt a kínai nagykövetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ahúúúúgy elnézem ezt az egyetemest lehetőség csak az ,hogy FizeSS. Ja meg még örüljek is. Lóf...szt. A Nemzeth Mentőbe is meg a Kínaiakba is. Szájell Józsika majd betálalja. Ért hozzá.
kereső
Na még egy "aggódó" csapat. Az Eu is állandóan aggódik. Orbán meg közben ellopja az országot, és hidfőt épit az Eu-ba az orosz/kinai tandemnek.
Na csak "aggódjatok" tovább.
folt
Szél Bernadett levezette, szerinte mi a valódi ára a kínaiak pénzeknek

"„Nem leszünk gyarmat! – vagy mégis? Európában adósságcsapda-diplomáciának nevezik Kína gazdasági-politikai nyomulását” – kezdte a politikus a Facebook-oldalán."

www.atv.hu/belfold/20210414-szel-bernadett-levezette-szerinte-mi-a-valodi-ara-a-kinaiak-penzeknek/hirkereso
simmering73
"...a beruházás nem Magyarországon az Orbán-rendszerben zajlana, ha nem Magyarország veszteségére, és a világ egyik legnagyobb korrupciós ügyletére épülne. Mert a kínai Fudan egyetem kampuszának építése olyan konstrukcióban történik, amiért már a tervek miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre kellene ítélni mindenkit, aki ennek a kigondolásában részt vett. Az történik, hogy minden pénzt Magyarország fizet, a magyar adófizetők 540 milliárd forintjába kerül, hogy a kínai kommunista diktatúra primitív agymosása Budapestre költözzön, de a pénzt kínai bankok kölcsönzik, kínai kivitelezőknek fizetik ki.
Ez azt jelenti, hogy gazdagodnak rajta a kínai bankok, a pénz csak átfolyik a kínai bankoktól a kínai cégek zsebébe, de az összes pénzt a magyar költségvetésből fizetik vissza kamatostul a kínai bankoknak, miközben az egyetem a kínaiaké lesz, és a kínai diktatúra propagandáját terjesztik benne. "
nepszava.us/minden-eddiginel-nagyobb-lopasra-keszulnek-a-ceu-t-a-kinai-diktatura-egyetemere-csereli-orban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.