Bayer Zsolt publicista hétfőn közösségi oldalán megosztott bejegyzésében nevezett meg egy nőt, majd arra buzdította követőit, hogy személyesen is zaklassák a megnevezett hölgyet – írja a 444.hu.

Reagált a Bayer által kipécézett nő a "gólyagyilkosságok" ügyében
Fotó:Pixabay

Folyamatosan kapom a zaklató messenger üzeneteket, finomabb és trágárabb kivitelben. Nem értem miért én lettem a célpont.

- mondta a megnevezett hölgy a 444.hu.

Bayer azon háborodott fel, hogy a Facebook Fidesz-ellenes szubkultúrájában egy első látásra is hamis grafika kezdett keringeni, ami – tényleg hazug módon – azt állítja, hogy Semjén Zsolt a napokban lelőtt két védett gólyát. 

Bayer olyan indulattal esett neki a hamis képmegosztójának, mintha minimum ő lenne a hamisítvány forrása, pedig ő csak az egyik felhasználó azok közül, akik megosztották a rágalmazásról szóló hírt. 

A grafikát saját bevallása szerint is Dániel Péter NER-ellenes aktivista posztolta először

- írja a 444.hu

Forrás:444.hu
Címlapkép:Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Bayer Zsolt publicista... Na ne mááá !Mindennek van határa ! Egyébként Tomjénzsóti telikoffer-helikopter lődözi a háziállatokat. Mit tudja az melyik melyik. Hogy gólyát lőtt vagy nem tökmindegy. Mémek se tények. Annyit ért a vadászathoz mint a Tűrvénykezéshez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Még valamit : Az lenne az igazi Nemzethy Nagy Magyar Kultúra kibontakozása mikor az ötkeresztes vizeletes Zsót Lovag Úr
a professzor ötkeresztes vizeletes Lovag Úrral Szegedről beszélgetve megmutatná milyen az igazi mélymagyar Nemzethy Polgári magaslat. Beszélgetésük végén pedig a Nezethy Egységet képviselő Áder Úr előkapna még egy körösztös kitüntetést és mély meghajlással átnyújtaná nekik, majd közösen rácsapnának az éppen elérhető valamelyik fehérnép tomporára és elénekelnék a fehérvári huszárok című nótát .De szép is lenne Minden Fityma megőrülne értük.
Gyurka80
@RonaGyuri: Az a nő az aki megoszt ilyen hülyeséget.
RonaGyuri
@Shikari: @Gyurka80: az a hozzászóló még nagyobb barom, aki Bayer műveletlen baromnak vakon hisz, mint ti!! =))
Néro
@folt: Helyettem is ? Ne hagyj már ki ! Nekem a csákány viszket a vállamon nem a tenyerem mint az ötkeresztes vizeletes Lovag Úrnak ,szokott. Meg ugye a csákány munkaeszköz ember megbotlik csákány elrepül ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg. Egy kis botlás miket nem tud okozni.
ómió
A hamis pénznek nemcsak a gyártói, a terjesztői is felelnek!
CsipkeRózsa
Egy ilyen bayeres uszító szöveg rosszul is végződhet, Bayer nem érzi a felelősséget, amit okozhat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.