Az üzleti sikert egy dolgozóval érték el. Nehezen érthető, miért kellett közvetítőt beiktatni a magyar és a kínai fél közé - írtuk, amikor kiderült, hogy a kínai Sinopharm vakcina beszerzéséről egy magyar közvetítő céggel, a Danubia Pharma Kft.-vel kötött megállapodást január 29-én a Nemzeti Népegészségügyi Központ. A közzétett szerződésekből kiderült, hogy az összes koronavírus elleni oltóanyag közül messze a kínai vakcináért fizetett a legtöbbet a magyar állam, adagonként 30 eurót. 5 millió adagot (2,5 millió ember beoltásához elegendő mennyiséget) rendeltünk a Sinopharmból, a teljes vételár tehát 150 millió euró, körülbelül 55 milliárd forint.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@sgl: Az már mérhetetlen. Közel sem lehet tudni mit loptak már össze, milyen értéket, és az már mit hozott. A legóvatosabb becslések szerint is napi!!! százmilliókat hoz. És ha belegondolunk, számolunk, hozzávesszük a Mészáros és egyéb strómanok publikus adatait, akkor nem is tűnik túlzásnak.
Emmersson71
Egyetlen dolgozóval tízszerezte bevételét a kínai vakcinát beszerző cég.

- balos reakció: tolvaj banda
- jobbos reakció: ügyes, talpraesett dolgozó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.