Csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség azzal a három biztonsági őrrel szemben, akik ahelyett, hogy megakadályozták volna a rendbontást, maguk bántalmaztak több férfit is a siófoki Petőfi sétányon.

Videó: szétvertek a biztonsági őrök egy legénybúcsúzó társaságot Siófokon

Fotó: Pixabay

A legénybúcsút tartó társaság tagjai tavaly augusztusban az egyik siófoki szórakozóhelyen keveredtek szóváltásba egy másik társasággal, ezért a biztonsági őrként dolgozó 54, 25 és 21 éves őrök őket a nyakuknál fogva – úgynevezett fojtófogást alkalmazva – a sétányt határoló kordon irányába vezették, miközben egyiküket a legidősebb biztonsági őr többször is megütötte.

Az esetről készült videó (bejelentkezés után) itt nézhető meg.

Ezt követően az egyik férfit az őrök olyan erővel löktek a kordonon kívülre, hogy attól a földre esett, majd ugyanezt a férfit az egyik biztonsági őr le is fejelte, amiért szóvá tette a helyszínre érkező társaival az eltúlzottan agresszív fellépését. Az indulatok végképp elszabadultak, amikor a legfiatalabb biztonsági őr az összetömörült legénybúcsús társaságot meglökte, az emiatt kialakult dulakodás során az őrök az egyik férfit úgy megütötték és meglökték, hogy a földre esett és elvesztette az eszméletét

A helyszínre érkező járőrök előállították az őröket, míg a földön fekvő eszméletlen férfihez mentőt hívtak a társai. A sérült férfi a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló fejsérüléseket és agyrázkódást szenvedett.

Az ügyészség a legidősebb, büntetett előéletű férfira végrehajtandó, két fiatalabb társával szemben pedig felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
A videót csak az életkor igazolásával lehet megtekinteni.
Bankkártya használata az azonnali igazoláshoz
Nem számítunk fel költséget. Az esetleges tranzakciós díjakat teljes mértékben visszatérítjük.
Igazolvány használata
Küldjön be képet valamelyik érvényes igazolványáról, például jogosítványáról vagy útleveléről. Személyazonossága ellenőrzése legfeljebb három napot vesz igénybe.
Na ez az adatgyűjtés!
kissé felnőttem
egy enyhe kérdésem és hogy lehetett biztonsági őr büntetett előéletröl emlit itt egy sort és erkölcsi bizonyitvány ? no aki alkalmazta felel ezért ő is? vagy ?? ??
NKF
OK!Fedhetetlenségi bizonyítvány szükséges!De az is elképzelhető,hogy a nagyarcúak
tették-vették magugat és figyelmeztetés után még nagyobb arcuk lett.
CsipkeRózsa
Gyakran fordul elő, hogy biztonsági őrök verik meg az embereket, ezt gondolják intézkedésnek.
balos
@kissé felnőttem: Előfeltétel a fideSSes cégeknél!Viszik a balhét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.