Csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség azzal a három biztonsági őrrel szemben, akik ahelyett, hogy megakadályozták volna a rendbontást, maguk bántalmaztak több férfit is a siófoki Petőfi sétányon.

Videó: szétvertek a biztonsági őrök egy legénybúcsúzó társaságot Siófokon

Fotó: Pixabay

A legénybúcsút tartó társaság tagjai tavaly augusztusban az egyik siófoki szórakozóhelyen keveredtek szóváltásba egy másik társasággal, ezért a biztonsági őrként dolgozó 54, 25 és 21 éves őrök őket a nyakuknál fogva – úgynevezett fojtófogást alkalmazva – a sétányt határoló kordon irányába vezették, miközben egyiküket a legidősebb biztonsági őr többször is megütötte.

Az esetről készült videó (bejelentkezés után) itt nézhető meg.

Ezt követően az egyik férfit az őrök olyan erővel löktek a kordonon kívülre, hogy attól a földre esett, majd ugyanezt a férfit az egyik biztonsági őr le is fejelte, amiért szóvá tette a helyszínre érkező társaival az eltúlzottan agresszív fellépését. Az indulatok végképp elszabadultak, amikor a legfiatalabb biztonsági őr az összetömörült legénybúcsús társaságot meglökte, az emiatt kialakult dulakodás során az őrök az egyik férfit úgy megütötték és meglökték, hogy a földre esett és elvesztette az eszméletét

A helyszínre érkező járőrök előállították az őröket, míg a földön fekvő eszméletlen férfihez mentőt hívtak a társai. A sérült férfi a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló fejsérüléseket és agyrázkódást szenvedett.

Az ügyészség a legidősebb, büntetett előéletű férfira végrehajtandó, két fiatalabb társával szemben pedig felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
egy enyhe kérdésem és hogy lehetett biztonsági őr büntetett előéletröl emlit itt egy sort és erkölcsi bizonyitvány ? no aki alkalmazta felel ezért ő is? vagy ?? ??
NKF
OK!Fedhetetlenségi bizonyítvány szükséges!De az is elképzelhető,hogy a nagyarcúak
tették-vették magugat és figyelmeztetés után még nagyobb arcuk lett.
CsipkeRózsa
Gyakran fordul elő, hogy biztonsági őrök verik meg az embereket, ezt gondolják intézkedésnek.
balos
@kissé felnőttem: Előfeltétel a fideSSes cégeknél!Viszik a balhét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.