Erről is beszélt a Magyar Narancsnak adott interjúban.

Jakab Péter szerint Vona Gábor a hibás abban, hogy a Fidesz 2018-ban kétharmadot szerzett

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Jobbik elnöke a párt korábbi vezetőjét, Vona Gábort tette felelőssé, hogy a 2018-as országgyűlési választást csúfos vereséggel zárták. Jakab szerint ha akkor összefogtak volna, már nem lenne kétharmados többsége a kormánynak.

Arra a kérdésre, hogy miért állt össze pártja a teljes baloldallal, Jakab Péter így válaszolt: 

"A világ változik, és nekünk is kell. Ennek a változásnak az eredménye az összefogás is. Amit nem is mi fogalmaztunk meg, hanem a választók"

Jakab szerint azért, hogy a kormánypártoknak kétharmada lett a parlamentben, elődjét, Vona Gábort terheli a felelősség. Az elnök hozzátette azt is, hogy bízott Vona Gáborban; nem kérdőjelezte meg a döntését, hiszen ő volt a párt elnöke, feltételezte, hogy több információ van a birtokában és ez alapján határozott így.

Azt pedig, hogy most összefognak, „fejlődésnek” nevezte, hiszen neki, mint a párt vezetőjének az a legfontosabb, hogy a Jobbik legyen a legerősebb ellenzéki párt, de ezzel az ország nem fog előrébb jutni.

Forrás: Magyar Narancs

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hááát Vona-tos Ga-bika odavolt magától az biztos. Ide nekem az oroszlánt is oszt csak egy napos csirke jutott. Bár a többi is illen volt oszt csak a napos csirke jutott. Alja Fitymák meg 49 %-al 75 %-ot hazudnak maguknak mikor a Fityma-Köpnömkö szövet-segg ennyi szavazattal még kormányt se alakíthatott volna legfeljebb kisebbségit. Egysző annó Antal Józsi aszonta tetszettek volna forradalmat csinálni. Nagyon nem szerettem a könyvtárost de igaza volt. Hááát lehet az kő mert a Fityma-Köpnömkő sem takarodik el másképp.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Bolsevista nyilaséknál ezt most már Vona bajtárs-efftársra kell hazudni?
fergeteg
Te sem szerzel többet te tapló Jakab !
Szégyeld magad ! Szétzüllesztetted az egyetlen magyar jobboldali radikális pártot.
Magyar Gárda,Betyársereg na meg a Miép és a Jobbik és a többi nemzeti szervezet hányingerrel gondol rád !
fergeteg
Jobbik ?
Ballyuk ! bele Gyurcsány s...be.
Aki Én
@ómió: Benned tényleg csak ennyi van, te buta fajankó? Van ember, aki még nem unja a hazudozó, egysíkú pofádat, te bolsi szemétláda?
fergeteg
Gyurcsány 10 % Jakab 10 % a FIDESZNEK !
Nyírfa
Péter, 2018. nem volt olyan régen. Én úgy gondolom, hogy még nem állt érdekedben látni, milyen fontos lett volna a kpl. ellenzék kompromisszumos összefogása.
Az igazat mondd, ne csak a valódit!
Mert most bízunk benned, és már rohadtul unjuk a csalódásokat.

Amúgy nem csak Ti voltatok a felelősei a fidesz győzelmének, mert nyakig benne volt az LMP is.
Ha egészen tárgyilagos akarok lenni, és az akarok , akkor joggal okolhatom a többieket is, mert nem az utolsó pillanatban kell szervezkedni és egyezkedni.
fergeteg
A magyar nemzet,az ország egyetlen biztos megtartója a liberális monokulturális süllyesztőtégely ellen csak FIDESZ.
Nem őrzik az ország vagyonát a fejpárnájuk alatt. Halnak meg amit most a koronavírussal kell összekötni.Nem kapnak
beruházási lehEtőséget a balosok. Hát Istenem ! NEM ŐK NYERTEK.
jesz
-Tanító néni!
-tessék Fidesz, mit szeretnél?
-javítani szeretnék...mert a mostani 2-es, meg 3-astól jobb vagyok..
-rendben..és mit fogsz tenni érte?
-igérem megjavulok, és szeretném ha jövőre 4-es, 5-ös lehetnék..
-rendben kisfiam, a 2022-es tanévben meglátjuk... ha jól viselkedsz, semmi akadálya a 4/5 - nek.
Yoda69
Azert az LMP is nyakig benne volt a fideSS 2/3-ban. Budapesten siman hozhato lett volna 4-5 kerulet, ha az LMP visszalep a megbeszelteknek megfeleloen. De ok inkabb indultak, es igy a fideSS nyert ezeken a helyeken.
ómió
@Aki Én: Megint eluralkodott rajtad a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, efftársak fajkreténje!? És nem únják még a társaid ott az elmeosztály munkásőr tagozatán?
human
Engem igazából az lepett meg, hogy az ellenzéki pártok 2018-ig elhitték, hogy önállóan is képesek kormányt váltani. Pedig sok eszköz a rendelkezésükre állt, hogy lássák, ez nem így van. Nekik van lehetőségük jogi tanácsadón keresztül a választási törvényt értelmezni és van pénzük politikai tanácsadóra, hogy összerakják a képet, csak együttműködéssel zavarható el a maffiakormány.
Néro
Hááát Vona-tos Ga-bika odavolt magától az biztos. Ide nekem az oroszlánt is oszt csak egy napos csirke jutott. Bár a többi is illen volt oszt csak a napos csirke jutott. Alja Fitymák meg 49 %-al 75 %-ot hazudnak maguknak mikor a Fityma-Köpnömkö szövet-segg ennyi szavazattal még kormányt se alakíthatott volna legfeljebb kisebbségit. Egysző annó Antal Józsi aszonta tetszettek volna forradalmat csinálni. Nagyon nem szerettem a könyvtárost de igaza volt. Hááát lehet az kő mert a Fityma-Köpnömkő sem takarodik el másképp.
NKF
Van még egy éve jakabkának,hadd rúgózzon!Addig ezek a szaregyletek összevesznek
százszor!
NKF
Majdnem elfelejtettem!Jakabka,te soha nem fogsz 1/3-ot sem kapni!
verőce21
Egykor, egy Ödusszeusz Péter nevezetű katona előállt az ötlettel, hogy mi lenne ha inkább csendben beépülnének. Ekkor, hogy hitelesebb legyen a történet, Vonó király le is mondott és elvonult seregeivel...
De hátrahagyott egy Jakab nevezetű vitézt, aki még egy rozzant panelházba is beköltözött a megtévesztés végett és nagy áldozatok árán rászokott a parizerre…
surdilloFUJT
@NKF: jaa ahogy te meg a q..va nénikéd gondolja,te faxszopó fidessnyalonc!!!
Gazella
Az igazság sz[lt belőled Jakab..
De '06- ban se kellett volna jobbiknak besegíteni a narancsnsk..
Eladott Ország
Így igaz! Sőt nagy valószínűséggel Vonát megvette a fidesz tokostól ,vonóstól. Most újabban két kézzel szórja az észt és mondja a tutit a médiákban, ahelyett, hogy eltűnne a 3,14csába!
csak úgy....
vona a kistornyon ,orbán a nagytornyony szélkakaskodik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.