Lázár János  volt kancelláriaminiszter szerdai, mfor.hu-nak adott nagyinterjújában beszélt  arról, hogy szerinte Mészáros Lőrincből több kellene, meg arról is elmondta véleményét, hogy a Fidesz elvesztette a 2019-es önkormányzati választást, de a legtöbbet idézett mondata az volt: „Orbán Viktor örök”. Kéri László a Klubrádióban elemezte az írást.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sokba kerül a vadászkastély fenntartása, es miután luzerjano elkerült húsos kondér mellől nincs elég zseton. Ezért indította be a nyalogepezetet, hátha a Führer meghatodik es dob neki valami koloncot, amit a magyar adófizetők véréből szív le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Sokba kerül a vadászkastély fenntartása, es miután luzerjano elkerült húsos kondér mellől nincs elég zseton. Ezért indította be a nyalogepezetet, hátha a Führer meghatodik es dob neki valami koloncot, amit a magyar adófizetők véréből szív le.
simmering73
@ómió: Szar ember szar válasza volt, eftásilag.
Eladott Ország
És akkor mostanában kigyulladt a negyvenes égő az agyában. Vagy valamelyik vadászkastélyban kapott lövést. A fidesz-körnek a szélén persze a keze még belelóg a maffiakormány zsebébe. Úgy gondolja, minden el van felejtve neki. Dehogy, erről a hódmezővásárhelyiek tudnának sokat mesélni. Emlékeznek, amikor kiplakátolta azoknak a szegény embereknek a nevét, akiknek köztartozásuk volt? Le is tojták nagy ívben, nem lett polgármester a Jánoskájuk. A negyvenes égővel megvilágosodott agyát osztja az embereknek.Ha netán Orbán helyére pályázna Lázár, csak halkan mondom, az emberek utálnak csöbörből vödörbe esni. Még talán ott a nemzeti-keresztény meg diktátorhoz szokott oldalon sem bírják. Csak rájönnek, hogy az ájtatos semjéni branccsal együtt egyenlőek lettek a lopással, hazudozással, gyűlöletkeltéssel, az eltékozolt nemzeti vagyonnal; mindennel, ami ember ellenes. Ez lenne a nemzeti oldal, vagy mi? Lázárnak vajon melyik lehet a nemzeti oldala? Mindegy. Egyik büdös a másik szagos. Hát akkor mit játssza a Janit a Lázár hűbérúr? A negyvenes égő bizony nem világítja meg a sötét középkort sem, a rákosi kort sem, és nem megy a fény az Alijevi, Erdogani diktátorokhoz sem. Maradsz vaksötétben, Jani, Viktoroddal összekapaszkodva.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_681,h_364/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/l%C3%A1z%C3%A1rj%C3%B3.jpg
Sámannus
@Sámannus: ...ól szórakoznak rajta. Lassan mindenki megérti hogy a nagy kozák prérin még rengeteg picsát ki kell nyalni, hogy visszafogadják.
ómió
@simmering73: Szóval, agysorvadt efftársilag nem értetted! Akkor ezért vagy te "jó efftárs"! Rákosi "atyátok" anno az ilyenekre vadászott, mint te, szarkupac efftárs! Húzzál bele! Ebből még Lenin Díjad is lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.