Az érintett cég azt állítja, ők betartanak minden előírást. 

Két alkalommal járt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és kollégája Tiborcz István turai szállodájánál, ahol mindkét szombat esti alkalommal luxusautók álltak a parkolóban, és a személyzeti parkolóban is jócskán voltak autók, noha a hatályban lévő rendeletek szerint csak üzleti és oktatási céllal érkező vendégeket fogadhatnak a szállodák.

Hadházy ezért még múlt héten, szombat este bejelentést tett a rendőrségen a járványügyi szabályok megsértése miatt.

Azóta annyi történt, hogy az érintett cég, a BDPST Zrt. közleményt adott ki, amelyben az áll:

ők maradéktalanul betartanak minden előírást, csak az alkalmazottakat tréningezik a várható újranyitás miatt, és üzleti célból érkező vendégeket fogadnak.

Hadházy Ákos elmondta, hogy a kríziskommunikáció világában kreatívnak számít ez a közlemény. Hónapok óta kapja az üzeneteket, hogy nyitva van a turai szálloda, csütörtök-péntek estétől jönnek a luxusautók a parkolóba. A portás leellenőrzi az érkezőket, majd bemehetnek.

Korábban Hadházy arra is felhívta a figyelmet, hogy egy orosz nyelvű gasztroblogon ajánlják „orosz oligarcháknak” pont ezt a turai, Botaniq elnevezésű szállodát, hozzátéve: mondják azt, hogy üzleti útra jöttek.

Forrás: Klubrádió

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A hajléktalan pedig fizesse ki a tilos időszakban utcán való tartózkodását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Zrt. Hogy megszaladt ! ők maradéktalanul betartanak minden előírást, csak az alkalmazottakat tréningezik a várható újranyitás miatt (pofám leszakad ), és üzleti célból érkező vendégeket fogadnak. Üzleti célból. Mármint hogy menjen az üzlet.
Az M1-en már beolvasták ? Agyi szinten azt nézőknek való.
namihami
Ez az a Tiborcz, aki, úgy mellékállásban, az Orbán veje? Csak nem?!?!
Akkor a feljelentés rövid úton máris a szokott helyére, az orbáni hivatalos útra (lásd szemétkosár) került. A ""család"" elleni eredményes, mi több---egyáltalán elindított feljelentés esélye? Mint szűzlányt keresni/találni a 4-es út melletti parkolóban dolgozó lányok között.
csipetke
@Pegero: 15:36 A tény nem fröcsögés. Ha kíváncsi leszek a véleményedre,értesíteni foglak...
csipetke
Vajon a nemzeti töklámpás vejkó szállodájában ki csinálta a világítást?Mert ha a nemzeti vejkó,akkor nagy lehet ott a sötétség
NKF
Ez Faszházy alszik valamikor?Vagy NON-STOP módon üzemel?
Sámannus
@NKF: Ő nem irtotta az akácost a védősávban mint a vejkó, aki a lagzis traktorral járt fát lopni. Mára nagyot változott a világ. Az oroszoknak csontig benyalnak azé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.