Az oltási program előrehaladásával magyarázta a köznevelésért felelős államtitkár csütörtökön, hogy a kormány miért döntött az óvodák és az alsó tagozatok hétfői nyitásáról – írta meg az Index.

Maruzsa minden tanárt arra kért, hogy vegye fel a munkát hétfőn
Fotó: kormany.hu

Maruzsa Zoltán minden tanárt arra kért, hogy hétfőn vegye fel a munkát, emellett megértik azokat a szülőket, akik nem engedik el otthonról a gyerekeket.

A köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján megismételte a korábbi bejelentéseket, miszerint április 19-től csak az óvodások és az alsó tagozatosok térnek vissza a jelenléti oktatáshoz, a felső tagozatos diákok pedig május 10-től.

Lényegében lezárult a pedagógusok kampányszerű oltása, a köznevelésből 155 306, míg a szakképzésből és a köznevelés valamennyi dolgozójával együtt 200 ezer felett jár az első oltást megkapók száma – jelentette be a helyettes államtitkár a sajtótájékoztatón. Aki egyébként az oltási program előrehaladásával magyarázta azt, hogy miért döntöttek az óvodák és az alsó tagozatok hétfői nyitásáról.

Forrás: Index.hu
Fotó: kormany.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Tudod mit kérjél : Vezéredet meg Gulyásodat arra hogy azt a rengeteg aljáságukat amit előadtak a pedákkal szembe vonják vissza. Aztán kérhetnél. Menj a pi-be.
magyar1
Ha a tanárok nem dolgoznak minden dolgozó azonnal maradjon otthon, még a képviselők is,igaz ők alig jelennek meg.
Eladott Ország
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-0/p526x296/89491771_10159396850599307_110020762722631680_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=jHW0GGGiY_AAX84Gr4B&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&tp=6&oh=e6ee647f0abf5b3fc79f8c2408f8d939&oe=609BEADA
Nekem ez inkább valamiféle elkeseredett segélykiáltásnak tűnik, semmint általános, népnemzeti megnyugtatásnak, amiből érezhető lenne, hogy uralják a helyzetet az elvtársak. Én például már azt sem értem, hogy hol dugdossák két napja az országos tisztifőorvost, hogy az operatív törzs napi sajtótájékoztatóin miért nincs legalább egy darab egészségügyi szakember, aki érdemi válaszokat tudna adni a sajtót, azaz a nyilvánosságot, azaz a populációt jogosan foglalkoztató kérdésekre. Ehelyett arra van kapacitás, hogy a Századvéggel a kormány propaganda céljait alászolgáló felméréseket végeztessenek fasztudja mennyi pénzért arról, hogy a társadalom 100 százalékának 150 százaléka támogatja a kormány rendkívüli intézkedéseit. És akkor mi a franc van? És ha nem 95, vagy 85 százalék értene egyet, hanem 28, akkor mi lenne, visszavonnák a rendkívüli intézkedéseket? Ezeket tényleg minden kibaszott kapcsolatukat elveszítették a valósággal? A járványügyben jártas szakembereket nehéz elérni, mert annyit is ér Lázár János áldásos tevékenysége nyomán az ANTSZ-k hálózatát, intézményrendszerét felszámolták, mert ott könnyen lehetett az adminisztratív dolgozók számát csökkenteni! Aki tudott, külföldre ment, mert ott megbecsülték szakértelmét, vagy nyugdíjba vonult, egyiket se bánták, minek ez a sok libsibolsi' okostojás! Most aztán érjük be Müller Cecíliával, aki ugyan nem mestere a szakmájának, de úgy lehet irányítani, ahogy akarják!
kissé felnőttem
Mazsola te felvennéd? 5 hónapotok lett volna beoltani a pedagogúsokat akkor nem könyörögtél szégyelheted magad most várd ki mert akkor sosem lesz ebből kilábalás de Mohács az igen. 1526 tudd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.