Szörnyű történet.

A Police.hu szerint két nő szerda délután lovagolni indult a XI. kerületi Kamaraerdőn, de ott rájuk támadt két póráz nélkül sétáltatott kutya.

Póráz nélkül sétáltatott kutyák kergettek egy lovat a betonkeverő elé Budapesten

Fotó: Pixabay

Az egyik ló ledobta lovasát, majd – nyomában a kutyákkal – kirohant a Balatoni útra, ahol egy betonkeverős teherautó elütötte. A ló a helyszínen elpusztult, a lovas könnyű sérülést szenvedett.

A kutyákat sétáltató 29 éves nővel szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság.

Forrás: Police.hu
Címlapkép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ezt kár volt elolvasnom, egy ideig erre fogok gondolni. Jobb lett volna egy aranyos kisállat kép, v. videó.
Aki Én
@magyar1: Én meg pont ezt láttam sajnos :(
rokker33
Agyonlőni mindkét kutyát a gazda előtt ebből csak tanulna.Gondoljunk bele ha nem egy betonkeverő üti el,hanem egy személyautó elé kerül a ló, akkor a sofőr nem biztos hogy túléli az utasokkal együtt!Nagyon felelőtlen a gazda!
Aki Én
@rokker33: A kutyának ehhez semmi köze. Ez kizárólag a gazda felelőssége. A kutya és a ló is ösztönlény, ráadásul a ló menekülő állat.
Aki Én
@rokker33: ...és igen, ha egy ilyen 300-400 kilós, de akár 600 kilós állat befigyel a szélvédőn, az bizony érdekes lehet.
rokker33
@Aki Én: Tudom én szeretem a kutyákat, de amit ez a gazdi tett az megbocsáthatatlan! Egy normális ember nem sétáltat kutyát póráz nélkül!A ló tulajdonosa meg egy olyan állatot veszített el ,akit szerintem ugyanolyan családtagként kezelhettek, mint a két kutyát. Én a helyszínen agyonvertem volna ezt a hulladékot!A kutyák tényleg nem tehetnek róla ,de a gazdát nem lehet bántalmazni, mert több joga van, mint annak a szerencsétlen lónak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.