„Magyarország és Lengyelország tragikus rekordokat dönt az új esetek és halálesetek számában” – bírálta csütörtöki Twitter-bejegyzésében Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke a magyar és a lengyel járványkezelést. Illiberális demokráciák működésben. Kevesebb szabadságot, de nagyobb biztonságot és védelmet ígértek. És az ígéretüket be is tartották, de csak az első felét...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nem hiszem el, hogy az agymosottak nem unják már ezeket a tízezerszer ismételt hazug lózungokat?!
Nessy
Tisztelt "vegyes páros"! Hogy is állunk a lakosság arányos elhunytak számával??? A járvány elleni védekezés égisze alatt milliárdokat osztogattak szét értelmetlen dolgokra, alapítványokba mentik a közpénzt, amihez aztán senkinek semmi köze nem lesz a jövőbe pár kegyencen és magukon kívül. A pandémia tombolása közben elüldöznek több mint 5000 egészségügyi dolgozót. Titkolóznak, ködösítenek, mellébeszélnek. Amúgy illiberális módra! Erre tényleg nagyon büszkék lehetnek!
Sámannus
A " meleg lobbi" olyan messzire ment, hogy a fidesz tákolmányt akkor írta kitalálója, amikor más végbelében melegítette a szaros farkát. Csak hogy ne ugassá nyanya amikor az asztal alól eszed az áruló mócsingot.
Egyre nyilvánvalóbb mekkora hazudozók vagytok és gyáván eláruljátok az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.