A péntek reggeli állapot szerint 241-en haltak meg az elmúlt 24 órában – ezt a kormányfő jelentette be reggel a Kossuth rádiónak adott interjújában.

Orbán: két gyermek van lélegeztetőgépen

Fotó: Facebook

Orbán egyebek mellett elmondta: 3 millió 145 ezer a beoltottak és tízezer alatti a kórházban ápoltak száma.

A nyitás fokozatosságáról beszélve közölte, hogy két 14 éven alul gyermek van jelenleg lélegeztető gépen, a kórházban ápoltak száma pedig 27.

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Csak két gyermek van lélegeztető gépen. Magyarország jobban teljesít, ezért növelni kell a számukat. Az iskolanyitás is ezt a célt szolgálja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nagyon leegyszerűsíti az önjelŐLT, szakbarbárt azzal, hogy két gyermek van lélegeztetőgépen, miközben a Heim Pál gyermekkórház honlapja szerint a keletinél, nyugatinél több gyermek érintett a koronavírustól, úgy iskolanyitgás idején::
.
------ Hároméves gyermeket is kezeltek már a koronavírus ritka, de súlyos szövődményével Magyarországon.
heimpalkorhaz.hu/blog/haromeves-gyermeket-is-kezeltek-mar-a-koronavirus-ritka-de-sulyos-szovodmenyevel-
magyarorszagon/
--------------------------
.
Megismétlem hogyan is lett a ffelcsúti nemzetvezető önjelŐLT, mert azt vizionálja, doktororbán járvány vezető:
.
Amire oda kellene figyelni, mégpedig arra, hogy a felcsúti nemzetvezető járvány idején nem is miniszterelnök, hanem az operatív törzs vezetője!
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/04/16/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-aprilis-16
-------------------------
.
Szó szerinti részlet Viktor Viktorovics panaszából!
.
(...) """ Olyan baloldalt nem látott egyetlen országban sem, amelyik nyíltan, kendőzetlenül hol egyenesen, hol ravasz módon, folyamatosan, ami válsághoz vezet , ami a járvány elhúzódását célozza, ami elbizonytalanítja az embereket abban, hogy most akkor hihetnek-e kormánynak vagy sem.
.
.Ami mos nem kormán, hanem a védekezés irányítója, a biztonságos élet legfontosabb garanciája, nem politikai kormány, hanem egy válságkezelő operatív törzs , és inkább érzem magam az operatív törzs vezetőjének, mint miniszterelnöknek.
.
Most élet van és életmentés van, és azt látom, hogy a hataloméhségét nem tudja legyőzni a baloldal, és úgy viselkedik ami egész Európában sehol sem tapasztalható.

Tehát időnként el is mondják, abban érdekeltek, hogy elhúzódjon. A szakértők azt mondják, hogy ez majd jól meggyengíti a kormányt, növelni fogja az ellenzék, a baloldal hatalomra jutási esélyét, a másik azt mondja, nem használják ki a meghaltak szenvedéseit. bajait a kormány ellen.
.
Eszement dolgokat tapasztalok!!! """(...)...
tudode
Olyan megható az, ahogy megelégedéssel nyugtázza a felvétel vége fleé, hogy milyen jó az, hogy nem akadályozza koalíciós kényszer:
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/04/16/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-aprilis-16
.
Azt is megtudhatták az érdeklődök a szerkesztő azon felvetése után, hogy több országban koalíciós válságot okozott a járványkezelés, amire az operatív törzs őnjelŐLT keresztapukája nyakatekerten ecsetelte azt, hogy milyen jó számára az, hogy nem kell vacakolnia koalícióval, mert azemberek döntése alapján az imádkozósásKÁVAL egységben tud dolgozni, a következők szerint, de az .oltásellenesség bűntehetőségét nagylelkűen elvetette
.(…) „”” Szerencsénk van, ahogy az Ön példái mutatják, hogy Magyarországon egységes kormányzás van. Ahol koalíciós kormányok vannak, ott a helyzet rendkívül törékeny, mert nagy stressz, nagy nyomás, felelősség egy ilyen járványnak a kezelése .
.
Minél több elemből van összerakva egy kormány a varratok alatt megrepedhet az egység.
.
Magyarországon szerencsénk van. Az emberek úgy döntöttek 2018-ban is, hogy ne törékeny, egységes kormányunk legyen. A kereszténydemokratákkal nem koalícióban, hanem szövetségben, és egységben tudunk dolgozni.
.
Ez a járványkezelésben sokat jelent számunkra!!! „””(…)
---------------------------
.
Úgy tűnik nem kamuzik azzal sem, hogy KINEVEZETE magát operatív parancsnokká, vagy mivé,, mint egy gyerek örül annak, hogy nem kell bibelődnie koalíciós parnerekkel, talán nem gondolva arra, hogy kecskére káposztát bíz sorozatosan az ország!
csak úgy....
@tudode: "Most élet van és életmentés van, és azt látom, hogy a hataloméhségét nem tudja legyőzni a baloldal, és úgy viselkedik ami egész Európában sehol sem tapasztalható."
nem kéne jobbra-balra tekintgeni , a politikusokat egy kalap alá kell és szabad venni,föleg viselkedésböl, és még a kivétel sem érdemel tiszteletet.
tudode
@csak úgy...: .
Valójában megérdemli az az ország a sorsát, amely/aki bizalmat ad sorozatosan annak, akit a falubelijei nem tartottak méltónak polgármesternek sem!
.
Az ország szégyene az is, hogy olyan rossz a külföldi sajtója az egyeduralkodónak amire nem volt példa, mint pl.
.
---- A visszamaradott csürhe folyton kioktatja azokat, akiken élősködik
kanadaihirlap.com/2021/04/11/a-visszamaradott-csurhe-folyton-kioktatja-azokat-akiken-eloskodik/
-----------------------------
.
Ma, sem holnap nincs hová hátrálnunk!
balos
Az önjelölt diktátorok is meghalnak egyszer,remélem a kipcsak már tegnap "bekapta" amitől MEGDŐGLIK végre!
bence
Két gyerek van lélegeztető gépen ! Ez is neki köszönhető , mert hiába a figyelmeztetés akkor is utasítja a gyerekeket az iskolába járásra , csakhogy az áhított foci bajnoksága meg legyen ! Kívánom neki , hogy az ő családját se kerülje el a baj !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.