A Kossuth-nagydíjas, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznőt életének 86. évében, hosszas betegség után pénteken hajnalban érte a halál. Bodrogi Gyula összetörten nyilatkozott a Blikknek volt felesége halálhíre után.

Bodrogi Gyula összetörten nyilatkozott: "Olyan hosszan szenvedett ez a szegény lány, hogy megérdemelte volna már, hogy felgyógyuljon"

Bodrogi Gyula Jászai Mari-díjas színművész, a József Attila Színház társulatának tagja és egykori felesége, Törőcsik Mari Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, a Nemzeti Színház társulatának tagja. MTI Fotó: Keleti Éva

Egyelőre semmit nem lehet mondani erre a hírre, legfeljebb azt, hogy jaj

– nyilatkozta a Blikknek Bodrogi Gyula, aki rendszeresen tartotta a kapcsolatot volt feleségével, még akkor is, ha erre csak telefonon volt képes, hiszen a legendás színésznő hosszú évek óta tartó betegsége és a pandémia miatt találkozni nem tudtak.

Több mint egy éve találkoztunk, de telefonon beszélgettünk néha, legutóbb kedden. Akkor azt vesszem észre, mintha egy kicsit jobb lenne a beszéde, akkor inkább arról volt szó, hogy meg kellene neki gyógyulnia. Nem volt ugyan lehetséges, de olyan hosszan szenvedett ez a szegény lány, hogy megérdemelte volna már, hogy felgyógyuljon...

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI Fotó: Keleti Éva

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Azt hiszem, Bodrogi Gyula megjegyzése adja vissza leginkább Törőcsik Mari lényegét: teljesen mindegy, hány évesen döntött a távozásról, ő a lány, a magyar színháztörténelem legkisebb lánya, aki most vándorútra kelt, hogy csatlakozzon az övéihez, a királyokhoz és a királynőkhöz.
Micsoda színtársulat van már fent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: Most már biztos, hogy a nettel van gond, mert elindult ugyan a videó, de utána megszakadt a kapcsolat.
Állítólag karbantartás volt a Diginél, hát nem tudom...tegnap óta tart a probléma, ami igencsak megnehezíti az internetezést.
Namely
@csak úgy...: mert gondolom ha visszakeresném, miket írt pl a 25. halott után, ott egy konstruktív Széchenyi Istvánt találnék, nem a mindenben Fideszt látó kretént.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.