Látnak már egy kis csökkenést az adatokban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a hányinger demagóg dumát...bűntudatot akar a vén qrva kelteni...nos..miattam aztán ne oltakozzon senki..aki fél, beoltatja magát..ezt mondom eleitől fogva.. de utána fogja be a pofáját, és ne zargassa azt aki nem akar kísérleti nyúl lenni...influenza...ismerős?. nos kb 50 éve képtelenek hatásos oltást csinálni ellene...és akkor el kéne hinnem hogy a covid ellen...ami állítólag veszélyesebb, pár hónap alatt sikerül?...na ne röhögtessenek!
kissé felnőttem
a mondat második fele? tetszés vagy izlés szerint hát ha lenne itt most egy tolmács ? mert kit mit kit miért avagy miért nem Lörincze Lajos ilyeneket a TV elé sem engedett volna lépni mert ennek az értelme vagy nem tisztán értelmezhetetlensége? azt aki nem oltatja be magát? Ha arra utal mindenki úgy viszi a bőrét vásárra ahogy akarja, de akkor ha netán nem élné túl sem lenne már lehetősége oka panaszra okoskodásra változtatásra..Erre csak egyetlen szó az , ő döntése
csak úgy....
én a kevésbé büszke országok adataiban látom a csökkenést : a több mint 80 milliós németországban 245,míg az alig 10 milliós magyarországon csak 4 el kevesebb a hösi halott! persze ez a szellemi oltakozottaknak nem mond semmit..
Málna
@kissé felnőttem: Pont te kiabálsz tolmácsért? Hát ezen most jót nevettem...:-)
csak úgy....
@Málna: meghalt Töröcsik és te nevetgélsz!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.