Egyedül maradt speciális gondozást igénylő, gyógyíthatatlan beteg gyermekével egy apuka, miután a felesége, Marika belehalt a koronavírus szövődményeibe, aki mindent megtett kislányáért – írja a Blikk.hu.

Koronavírusban hunyt el egy gyógyíthatatlan beteg kislány édesanyja
Fotó: Pixabay

A szörnyű tragédiáról Nyári Dia számolt be az Instagram-oldalán, ahol elmesélte egy ideje már nyomon követte Marikáék életét, akik mindent megtettek súlyos beteg kislányukért.

A nagybetűs HŐSÜNK volt Marika, Sára édesanyja. Sára vele született, gyógyíthatatlan betegségben szenved, a gondozása nagyon speciális. Marika sokat írt a mindennapjaikról, amitől én egyből elszégyeltem magam, hogy türelmetlen vagyok a gyerekemmel, hogy kiabálok néha...pedig a legnagyobb problémám az, hogy kiborítja az almalevet, vagy összefirkálja az asztalt. A kettejük között lévő szimbiózis szavakkal le nem írható volt, éppen ezért Marika egyik legnagyobb fájdalma az volt, hogy el kell fogadnia, Sára egyszer nem lesz többé és el kell engednie majd Őt. A Jóisten vagy valaki más másként döntött sorsukról. Marika tegnap angyal lett, hosszas küzdelem után, a vírus legyőzte a mi hősünket. Sára elveszítette az édesanyját, a mindenét”

- kezdte bejegyzését a színésznő, aki arra kérte követőit, segítsenek az egyedül maradt apukának.

Ebben az embert próbáló nehéz helyzetben egyetlen módon tudunk segíteni Marika férjének, ha támogatjuk anyagilag a mindennapjaikat. Nagyon kérem, aki teheti, utaljon nekik:

OTP bank

11773360 00829618

Zsédely József

Közleményben:adomány Sárának

IBAN: HU91117733600082961800000000

BIC: OTPVHUHB

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.