Fekete-Győr András szerint a kormányfő teljesen eltévedt, elfelejtette, hogy Magyarország helye Nyugaton van – írja. 24.hu.

Fekete-Győr András: a miniszterelnök elfelejtette, hogy Magyarország helye Nyugaton van – iránytűt is küldtek neki
Fotó:MTI/Krizsán Csaba

Fekete-Győr András közösségi oldalán fogalmazta meg az alábbiakat:

Bár 2007-ben Orbán Viktor még arról beszélt, hogy „az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni”, mára teljesen elárulták a nyugati Magyarország eszményét.

Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltje szerint ezt arra alapozza, hogy a kínai vasút megépítése, a Nemzetközi Beruházási Bank beengedése után most a Kínai Kommunista Párt egyetemi kampuszát akarják felépíteni.

Pedig Magyarország helye Nyugaton van – mivel úgy tűnik, a miniszterelnök elfelejtette, ezért egy levéllel együtt egy iránytűt is küldtünk neki

- írta bejegyzésében.

Fekete-Győr András biztosította a miniszterelnököt, ő tökéletesen egyetért mindazzal, amit Orbán még ellenzékiként mondott 2007. október 23-án.

A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz. Mióta a Kelet betette a lábát Magyarországra, a magunkfajta szabadságszerető magyarok mindig ugyanazt akarták; szabadulni sorvasztó öleléséből, és elzavarni hazai helytartóikat.

Fekete-Győr András szerint Orbán Viktor szavai ma is igazak, éppen ezért értetlenül áll a kormányfő pálfordulása előtt, nem érti, miért nem látja, amit 2007-ben még világosan látott.

Miért fordít hátat Szent István örökségének, és miért tárja szélesre Magyarország kapuját a kommunista Kína és a posztkommunista volt szovjet autokráciák gazdasági, politikai és kulturális befolyása előtt?

Szerinte a miniszterelnöknek személyesen kellene megindokolnia:

indokolja meg a magyar fiataloknak, miért akarja az Ön kormánya kidobni a 12000 férőhelyes budapesti Diákváros korábban már elfogadott tervét a kínai Fudan egyetem kedvéért! Kérem, magyarázza el a magyar adófizetőknek, hogy mi abban a nemzeti érdek, hogy ők fizetnek, ők adósodnak el a kínai befolyás növekedéséért, hiszen az 540 milliárd forintos beruházást kínai cégek valósítják meg kínai hitelből!

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:24.hu
Címlapkép:MTI/Krizsán Csaba

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Azért túlzásnak tűnik az iránytű, mivel a felcsúti nemzetvezető nagyon tisztában van az égtájakkal, csak mindig oda dörgölődzik ahonnan csurran, cseppen valami.
.
Az igaz, hogy a fiatalokban látja a jövőt, hozzájuk fordul amiatt, hogy segítsenek járnia azon az úton, amerre éppen jár, kel:
.
----- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
-----------------------------
.
És így tovább, napjainkig
.
www.youtube.com/results?search_query=Orb%C3%A1n+%C3%BCzenete+a+fiataloknak
-------------------------------
.
Így kerekedik ki! véznától, egészen addig, amíg széle, hossza egy nem lett!
Csizmás Kond
...nyugat...na meg kelet...a zellenzék folyton azt hangoztatja hogy demokrata, hogy toleráns, meg hasonlók...akkor miért nem mindegy hol magyarország hol van ?, miért nem azt nézik, hogy ott ahol van igenis jóhelyt van, vagy mitől érzik magukat különbnek a keleti embereknél ?
kakambuki
Nem vazzeg nem! Az ország helye a helyén van vagyis Közép Európában, évszázadok óta már. Ja és Keletről származik a nép nem pedig Nyugatról te analfabéta őslény. Már ezt is elfeledted, nem csak földrajzból vagy tapló?? Tanuld újra a földrajzot és a történelmet, a hazádét legalább mielőtt pofázgatsz össze vissza különösebb tartalom és értelem nélkül.
Peller Anikó
"A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz. Mióta a Kelet betette a lábát Magyarországra, a magunkfajta szabadságszerető magyarok mindig ugyanazt akarták; szabadulni sorvasztó öleléséből, és elzavarni hazai helytartóikat."

Ki mondta ezt a hülyeséget? Ja, látom akkor még ovis volt.
Namely
"mára teljesen elárulták a nyugati Magyarország eszményét"
Kérlek mondd már el, mi az a nyugati Magyarország eszménye".

Mi akárhányszor dörgölőztünk a nyugathoz, az annyiszor használt ki minket. Segítségnyújtás okán soha nem segítettek, pusztán érdekből. Amivel nem lenne baj, de akkor nekünk is a saját érdekünket kell nézni (nem pedig, hogy mi a jó a németnek, a franciának, a kínainak, stb).
De amíg az egyik oldal a kínai érdeket szolgálja ki (Orbán), a másik pedig a német/amerikai/EU kiskutyusa (összefosás), addig nem tudunk előrehaladni.

A vágottszemű egyetemnek kb annyira van itt helye, mint az undorító "kajájuknak", a pénzmosoda, üresen tátongó "éttermeiknek", vagy a ceu-nak. Semennyire.
ómió
Újabb hazugságroham tört Fegyőr efftársra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.