A színész Járai Máté, akinek nagypapája a 2013-ban elhunyt filmrendező, Maár Gyula, fogadott nagymamája pedig Törőcsik Mari volt, az Instagram-oldalán búcsúzott a művésznőtől: egy hangfelvételt osztott meg, amit egy közös fotóhoz csatolt – a felvételen, amely a Szegény Dzsoni és Árnika című Lázár Ervin-mese alapján készült film egy részlete, a színésznő hangja hallható.

Ma hajnalban hosszú betegség után elhunyt Törőcsik Mari. A kétszeres Jászai Mari-díjas és háromszoros Kossuth-díjas színművészt, akinek munkáját a Nemzet Színésze-díjjal is elismerték, az egész ország gyászolja: sorra jelennek meg a búcsúzósorok a közösségi médiában, amiről ITT írtunk bővebben.

Törőcsik Mari unokája, Járai Máté egy felvételt tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen egy kettejükről készült közös képet láthatunk, míg a videó alatt Lázár Ervin: Szegény Dzsoni és Árnika könyvének egyik részletét hallhatjuk Törőcsik Mari felolvasásában.

Tudod, kis Dzsoni, seprűnyélen lovagolni is jó volt, denevérként röpködni is jó volt, viharként száguldani se volt kutya, de hogy te ilyen bizalommal meg szeretettel mosolyogsz rám, azt semmiért nem adnám!

– hallgató a videófelvételen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk.hu, Index.hu

Címlapkép: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.