Újabb fordulathoz érkezett a zuglói előválasztási csata: Hadházy Ákos azt állítja, közvélemény-kutatásnak álcázott kérdésekkel járatják le. Az MSZP-s Tóth Csaba nem tud az akcióról, de a kifogásolt kérdést nem tartja lejáratónak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az MSZP egy simlis banda, nagyon kiábrándítóak. Nem akarnak online szavazást sem az előválasztáson, amire épkézláb indok nincs.
Szeparepa2
@Macskaszem: Megint vagdalkozás, amivel gyengíted az összefogást és SEMMI TÉNNYEL nem tudod bizonyítani, hanem egy feltevést jelentesz ki ténynek, és ezt demagógiának hívják, amivel semmivel nem vagy különb mint az ellenség... A legtöbb embernek és szervezetnek a politikában van sötét titka, van múltbéli dolga, amire nem lehet büszke, de konkrétumokat nem nagyon tudunk.. szinte mindenki gyanús, sajnos még új pártoknál is itt-ott felmerül a mutyi gyanú. Azonban a tényekre szorítkozzunk. Az MSZP-nek is voltak korrupciós bukásai, legutóbb ez az idióta önk. képviselő, aki azt bírta mondani, ha nem szedsz össze önk. vezetőként évi százmilliót akkor balfasz vagy... DE BASZKI, EZT NEM AZ MSZP ELNÖK MONDTA!!! Egy képviselője önjáró lett és lopkodott, majd elég idióta volt hozzá hogy el is szólja magát, erről mit tehet az MSZP?? Minden párt befogadja a jelentkezőket, próbál átvilágítani a múltad feltárni, amennyire lehet, főleg ha pozícióra törekszel.. de várjunk csak SZARBÁNGECI VALAHA IS ÁT LETT VILÁGÍTVA BÁRMI MÓDON IS??? TUDJUK HOGY SOHA... a nyakunkon ül egy rablógyilkos diktátor, 11 éve és rombolja az országot, teszi módszeresen pokollá, úgy hogy nincs is pontos és tiszta képe az országnak és népnek illetve hivataloknak, sem nemzetközi szövetségeknek, hogy hányadán is állunk, van-e vaj a füle mögött, milyen múltja is volt felnőtt korától kezdve, ami mélyen benyúlik a bolsi érába ugyebár... A legfőbb harcos társa, gyerekkori barátja mit is említett meg óvatosan? Hogy kommunista besúgó volt Orbán még a KISZ-es időkben... Miért nem ezzel foglalkozol baszki..? Miért az MSZP-t pocskondiázod? Amelyik egy romokban heverő párt torzó... Te is beépített NER talib vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.