Már elérhető a Partizán teljes interjúja Fekete-Győr Andrással.

A Momentum elnökét és miniszterelnök-jelöltjét Gulyás Márton többek között arról faggatta, hogy milyen hatással volt rá őszödi beszéd. Fekete-Győr 16 évesen olvasta a Magyar Nemzetben Gyurcsány beszédét, amelyen felhúzta magát. Kint volt, mint szemlélődő az ostromnál. Szerinte nem annyira igazságbeszéd, ha egy országot becsapnak. 

Szóba került, hogy nem mindig állt a helyzet magaslatán, ha a kormánypárti sajtó kérdezte. 

Fekete-Győr elismerte, hogy voltak cikis szereplései, mint például amikor a napelemparkot atomerőműnek nevezte, de úgy látja, benne megvan az önreflexió képessége.

Volt, hogy hülyét csináltam magamból

- ismerte el a Momentum elnöke, ezt leginkább a tapasztalatlanságával és megfelelési kényszerével magyarázza.

Naiv kijelentés volt, hogy az előző 30 év politikusait elszámoltatják – véli Fekete-Győr, de már megkövették szimpatizánsaikat.

Arra a kérdésre, hogy az MSZ egyenlő-e a Fidesszel, a Momentum elnöke azt felelte:

Mesterházy egyenlő Fidesz.

Ismereti szerint az MSZP-n belül volt egy kiszorítási kísérlet, ami részben eredménnyel zárult. Szerinte Mesterházy Rogán üzleti partnere, azt mondják róla, a Fidesz vamzere volt. "No-go", hogy ellenzéki listán legyen, ugyanezt  gondolja a zuglói Tóth Csabáról is. Fekete-Győr szerint meg lettek lopva a zuglóiak. Ezért is indították ott Hadházy Ákost. Ha mégsem ő nyer, sajnálni fogja.

Az a kormány, amit én fogok miniszterelnökként vezetni, az nem fogja tűrni, hogy ilyen maffiaszervezetek lopják meg az embereket

- jelentette ki.

Nehezen bírja elképzelni, hogy az összefogás hat pártjából később egyetlen párt lesz. Akár rendőri segítséggel vinné parlamenti vizsgálóbizottság elé a "fideszes bűnözőket".

Mészárossal kapcsolatban elmondta,

vagyonadó bevezetését tervezik, és keresik a megoldást az offshore vagyonok elkobzására.

Dolgozói ígérete szerint nem veszítik el állásukat, egy másik tulajdonosi szerkezetben tovább dolgozhatnak. A felcsúti persorozatnak nem tudja megmondani, mi lesz a kifutása. Ha ő a miniszterelnök, el fog indulni a per.

Kivizsgáljuk és bíróság elé visszük az elmúlt 10 év féregségeit

- ígérte.

Ha csak rajta múlna, a Mészáros-birodalom visszakövetelhető részeit visszaszereznék, ami jogállami eszközökkel nem vehető vissza, arra különadót vetnének ki.

Lesz online előválasztás, minden efelé mutat – jelentette ki a Momentum első embere.

Fekete-Győrt Jakab Péterről, az ellenzéki összefogás jelenlegi legnépszerűbb emberéről is kérdezte Gulyás Márton. A politikus úgy látja, ők egy csapat, mindenkinek megvan az erőssége. Neki az, hogy van világos programja, és jobb szervező. Jakab viszont abban az első, hogy ő tudja a legerősebben ütni a Fideszt.

Forrás: Youtube/Partizán

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Minden bántó szándék nélkül, de az ilyen Karigeri féle egyensúlyozgató mentalitás, vagy éppen Dobrev Klára féle ejnye-bejnye stílus kevés a maffia eltakarításához, elszámoltatásához.
Ehhez olyan buldog stílus és gondolkodás kell, amilyen Fekete-Győrnek, vagy Jakab Péternek vagy éppen Márky-Zay-nak van.
Ha érdemi változást szeretnénk, akkor ezt tisztán látni kell!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
András !!! Ne álmodozz Te miniszterelnők itt a hazában soha, hogy miért röviden egyetlen szóval mert bosszúálló vagy kissé naiv mert Magyarországon mindig is volt 1000 év folyamán acsarkodás gyűlölködés ennek a Nemzetnek megnyugvás és fejlődés kell mert a harag a legrosszabb tanácsadó orbán is kb. igy kezdte és lásd mivé lett. saját haverjaiból is ellenséget termelt, kevés barátja volt ezt a sleppet a pénz a hazugság és az emberek megvezetése tartja életbe még politika mentes szakembergárda aki tud mindenkivel szakmailag emberileg megoldást keresnimindenre. Ma az ország egy lerabolt tar kopasz sivatag, pénzek alapitványokba hozzáférés ? az csak álom bankszámlák milliárdokkal szerte a világban ha ez nem igy lenne az lenne a naivitás. 10,000 lehetőség és akkor még tán töredékéről irom.99 évre eladosithatták ezt a generációt akkor mit honnan hitel hegyekkel az a mai világban az éhhalállal felér.Az első csinyre kellett volna lépni ma ez a 9 a 99 hatványon csinytevésük akkor 10,000 é mire lesz 100 forintod költekezni miniszterelnők ként na? SZÉP KILÁTÁS ÉBREDJ FEL inkább
Béla333
Ilyen mentalitású politikusok kellenek.
A langyos pocsolyában dagonyázókból már elég volt, láthatjuk ahol vagyunk, hogy ez a mentalitás hová vezetett.
Nekem szimpatikus a gondolkodása!
Hajrá!
Béla333
Minden bántó szándék nélkül, de az ilyen Karigeri féle egyensúlyozgató mentalitás, vagy éppen Dobrev Klára féle ejnye-bejnye stílus kevés a maffia eltakarításához, elszámoltatásához.
Ehhez olyan buldog stílus és gondolkodás kell, amilyen Fekete-Győrnek, vagy Jakab Péternek vagy éppen Márky-Zay-nak van.
Ha érdemi változást szeretnénk, akkor ezt tisztán látni kell!
simmering73
@Pegero: Te lettél ma estére shikari magyar hangja?
Gauntlet
Vajh mikor jön rá hogy Mészáros mögött Orbán áll? hmm?
simmering73
@Pegero: Magad lájkolod, hülyegyerek? Mint a dedóban. Van még kérdésed?
jesz
Félő, hogy ez az ember beleélte magát abba, amire annyira vágyik..és ez veszélyes, nagyon veszélyes...

Ha szerencséje van, akkor beveszik valami nagy buliba, csak ne óbégasson..ha nincs szerencséje, akkor lehetetlenné teszik, egy kőkemény lejáratással...mert le fogják járatni, az biztos...a fidesz erre kiképzett emberei nem holmi kispályások.
Totem
El kell ismerni, az eddigi "munkásságából" sejthetően hintapolitikus Fekete-Győr máris öles léptekkel halad az ego beteges elferdülése, a narcizmus felé. Blöffölés és öndicséret terén is jó tanítványa Orzó Viktornak.
Istenakinincsen
Mindegy hogy ki és miért váltja le a futballidiótát.Ennél rosszabb nem lehet.
Mi a baj a Fekete Győr Andrással?Vagy a Hadházyval?Vagy A Karácsonnyal?...Sorolhatnám de nem én vagyok a soros:)
Rendet kellene végre csinálni ebben a káoszban!És az elszámoltatás nagyon fontos lenne,mert még soha nem történt meg.Eltűnnek a tőletek ellopott vagyonokkal amit még az unokáitok unokái is nyögni fognak...ha ez a fajta világrendszer megmarad.
vitriol
És mi leszel, ha nagy leszel andriska? - akár egy óvodás!
terlasz
Most aztán jól megtudtuk Fegyőrkétől, hogy már 16 évesen milyen okos , politikailag érett zseni volt.
Mostanra már ő a legjobb, és min.elnök lesz belőle. Mert nagyot álmodni, remélhetőleg a szavazóknak ettől rémálmai lesznek.
Szeparepa2
Nem éri meg már azt a mangalica... fel lesz koncolva, lincselve, sokkal előbb...
justhpeter
Nem kell miniszterelnökségről álmodoznia, azt elrendezi az ellenzéki összefogás, ahol mindenkinek csak a parlamenti melegedő kell, ahol még a fideSS-kdnp alom bűze sem riasztja őket. Addíg ma még báboznak egy kicsit.
balos
@Pegero: Az l.m.pöcs is így kezdte aztán olyat nyalt a nemzethy seggen,hogy "orvost" kellett hívni!
Néro
Ha nem lesz miniszterelnök akkor is.
Toller Béla
Világos ? Világos, hogy ez az ember - minden lendülete dacára - nem alkalmas minsizterelnoknek, de még komoly állami vezetőnek sem. Híján van az ehhez szükséges bölcsességnek, modornak, műveltségnek és tárgyi tudásnak ! Most komolyan, egy ennyire nyilvánvaló tény miatt fog elbukni az ellenzék a következő választáson ? Menthetetlenül ?
Toller Béla
@fideszes gyökér: Azért eme forrófejű meg a dagadt között van még néhány foka a létrának ! Ne tudnád ?
Szeparepa2
Szépen dolgozik Bandi az összefogás ellen... immár nyilvánvaló hogy inkább ponthogy ő a NER ügynök... náci anyabaszó trollok kussoljatok nagyon gyorsan bazdmeg mert megint elkezdem elönteni a propit a szarral...
balos
@Pegero: Ezt már a dili dokim is mondta,de azért még próbálkozom,ha nem haragszol!Persze én sem a tisztán látásod okán firkálgatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.