Már elérhető a Partizán teljes interjúja Fekete-Győr Andrással.

A Momentum elnökét és miniszterelnök-jelöltjét Gulyás Márton többek között arról faggatta, hogy milyen hatással volt rá őszödi beszéd. Fekete-Győr 16 évesen olvasta a Magyar Nemzetben Gyurcsány beszédét, amelyen felhúzta magát. Kint volt, mint szemlélődő az ostromnál. Szerinte nem annyira igazságbeszéd, ha egy országot becsapnak. 

Szóba került, hogy nem mindig állt a helyzet magaslatán, ha a kormánypárti sajtó kérdezte. 

Fekete-Győr elismerte, hogy voltak cikis szereplései, mint például amikor a napelemparkot atomerőműnek nevezte, de úgy látja, benne megvan az önreflexió képessége.

Volt, hogy hülyét csináltam magamból

- ismerte el a Momentum elnöke, ezt leginkább a tapasztalatlanságával és megfelelési kényszerével magyarázza.

Naiv kijelentés volt, hogy az előző 30 év politikusait elszámoltatják – véli Fekete-Győr, de már megkövették szimpatizánsaikat.

Arra a kérdésre, hogy az MSZ egyenlő-e a Fidesszel, a Momentum elnöke azt felelte:

Mesterházy egyenlő Fidesz.

Ismereti szerint az MSZP-n belül volt egy kiszorítási kísérlet, ami részben eredménnyel zárult. Szerinte Mesterházy Rogán üzleti partnere, azt mondják róla, a Fidesz vamzere volt. "No-go", hogy ellenzéki listán legyen, ugyanezt  gondolja a zuglói Tóth Csabáról is. Fekete-Győr szerint meg lettek lopva a zuglóiak. Ezért is indították ott Hadházy Ákost. Ha mégsem ő nyer, sajnálni fogja.

Az a kormány, amit én fogok miniszterelnökként vezetni, az nem fogja tűrni, hogy ilyen maffiaszervezetek lopják meg az embereket

- jelentette ki.

Nehezen bírja elképzelni, hogy az összefogás hat pártjából később egyetlen párt lesz. Akár rendőri segítséggel vinné parlamenti vizsgálóbizottság elé a "fideszes bűnözőket".

Mészárossal kapcsolatban elmondta,

vagyonadó bevezetését tervezik, és keresik a megoldást az offshore vagyonok elkobzására.

Dolgozói ígérete szerint nem veszítik el állásukat, egy másik tulajdonosi szerkezetben tovább dolgozhatnak. A felcsúti persorozatnak nem tudja megmondani, mi lesz a kifutása. Ha ő a miniszterelnök, el fog indulni a per.

Kivizsgáljuk és bíróság elé visszük az elmúlt 10 év féregségeit

- ígérte.

Ha csak rajta múlna, a Mészáros-birodalom visszakövetelhető részeit visszaszereznék, ami jogállami eszközökkel nem vehető vissza, arra különadót vetnének ki.

Lesz online előválasztás, minden efelé mutat – jelentette ki a Momentum első embere.

Fekete-Győrt Jakab Péterről, az ellenzéki összefogás jelenlegi legnépszerűbb emberéről is kérdezte Gulyás Márton. A politikus úgy látja, ők egy csapat, mindenkinek megvan az erőssége. Neki az, hogy van világos programja, és jobb szervező. Jakab viszont abban az első, hogy ő tudja a legerősebben ütni a Fideszt.

Forrás: Youtube/Partizán

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Minden bántó szándék nélkül, de az ilyen Karigeri féle egyensúlyozgató mentalitás, vagy éppen Dobrev Klára féle ejnye-bejnye stílus kevés a maffia eltakarításához, elszámoltatásához.
Ehhez olyan buldog stílus és gondolkodás kell, amilyen Fekete-Győrnek, vagy Jakab Péternek vagy éppen Márky-Zay-nak van.
Ha érdemi változást szeretnénk, akkor ezt tisztán látni kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Világos ? Világos, hogy ez az ember - minden lendülete dacára - nem alkalmas minsizterelnoknek, de még komoly állami vezetőnek sem. Híján van az ehhez szükséges bölcsességnek, modornak, műveltségnek és tárgyi tudásnak ! Most komolyan, egy ennyire nyilvánvaló tény miatt fog elbukni az ellenzék a következő választáson ? Menthetetlenül ?
Toller Béla
@fideszes gyökér: Azért eme forrófejű meg a dagadt között van még néhány foka a létrának ! Ne tudnád ?
Szeparepa2
Szépen dolgozik Bandi az összefogás ellen... immár nyilvánvaló hogy inkább ponthogy ő a NER ügynök... náci anyabaszó trollok kussoljatok nagyon gyorsan bazdmeg mert megint elkezdem elönteni a propit a szarral...
balos
@Pegero: Ezt már a dili dokim is mondta,de azért még próbálkozom,ha nem haragszol!Persze én sem a tisztán látásod okán firkálgatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.