Dolgos napok állnak honatyáink háta mögött. Gőzerővel zajlik az oltási program. A koronavírus-járvány harmadik hullámának csúcsán a kormány hirtelen úgy döntött, hogy lazít a korlátozásokon. És mindezzel párhuzamosan arra is készülni kell, hogy ha az enyhítések hatására esetleg katasztrófaközeli állapotba kerülne az ország, legyen kézenfelvő magyarázat, hogy ez kinek a hibája. Az erről szóló információkat pedig már most el kell kezdni adagolni, hogy ha tényleg baj lesz, minden honpolgár úgy érezhesse: ő TUDTA, hogy így lesz, és már régóta egyértelmű, ki tehet az egészről.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyébként Orbánnak nagyon jó ez így:
milliárdokat lehet lopni a védekezésből,
az embereket nem érdeklik a marhaságai,
telj hatalma van,
etc.
Yoda69
Ugy fogunk jarni mint Chile. Ott a lakossag tobb mint 2/3-at beoltottak kinai vakcinaval. Nyitottak. Es most minden rekordot megdont a halalozas es a fertozes.
Tanulsag:
1. meg kell varni hogy kialakuljon a vedettseg, es csak UTANA nyitni.
2. olyan vakcinat kell alkalmazni amelynek bizonyitott a hatekonysaga.

Sajnos O1G vedekezesi technikaja egyiknek sem felel meg.
Néro
Ki lesz a hibás ki lesz a hibás. Bárki. Kivéve Nagy Orr Bán és a 133 bátor körösztös vitéze nem. Ők azok akik akik soha semmiről nem tehetnek és mindig csak bántják őket.
Yoda69
@sgl: Hasznaljak, csak nincs mediafelulet. A Klubradioban (online) tobbszor is elmondtak a frankot, csakhogy a Klubradiotol is elvettek a frekvenciat ezek a mocsok naci gecik. Pedig O1G megmondta ok sose vetemednenek arra, hogy elhallgattasak azokat, akiknek mas a velemnye. Ebben is hazudott, mint mindenben, es mocsok naci szar.
folt
„Nincsenek jó populisták, mind veszélyesek a demokráciára”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.