A KDNP frakciószóvivője szerint a baloldal továbbra is oltásellenes kampányt folytat, sőt, új lendületet is adott neki – írja az MTI.

Nacsa szerint a baloldal még mindig oltásellenes kampányt folytat

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Nacsa Lőrinc videonyilatkozatában azt mondta, Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő az ATV műsorában „megkérdőjelezte és letagadta” az orosz és a kínai vakcina hatékonyságát.

A kormánypárti politikus leszögezte, az említett vakcinákat a magyar szakemberek alaposan megvizsgálták, és mostanáig már több százezer embert oltottak be velük Magyarországon, valamint több milliót a világon.

Gyurcsány felesége tehát nemcsak a valóságnak, de a magyar szakemberek véleményének is ellentmond, letagadja és semmibe veszi őket, ráadásul szavaival el akarja bizonytalanítani az embereket az oltásban.

– fogalmazott Nacsa Lőrinc. Szerinte ebből is látszik, hogy az oltásellenes kampány nem ért véget a baloldalon. Hozzátette:

Mi a Fidesz-KDNP-nél azt kérjük, hogy ne hallgassanak az oltásellenes baloldalra, ne figyeljenek az oltásellenes kampányukra

Nacsa Lőrinc azt kérte, aki még nem tette meg, regisztráljon a védőoltásra, hogy „minél hamarabb legyőzhessük a vírust”.

"Minden vakcina, amit a magyar hatóságok megvizsgáltak és ellenőriztek, hatásos és megfelelő, bátran oltassa be magát mindenki" – hangsúlyozta a politikus.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Tedd ide a vizsgálati eredményeket hülyegyerek, nem kell a nyomorult nyalós dumád.

A hatékonyság vizsgálatához nem az kell mit mondott neked a viktor, valószínűleg fogalmad sincs mit jelent a hatékonyság. Kétlem, hogy magyaurországon ilyen vizsgálatot végeztek volna, de sebaj, tedd ide vizsgálat eredményeit, adatait vagy a közleményt. De nem a közlönyre vagyok kíváncsi.
Yoda69
Chile is a kinai vakcina miatt sziv. Hiaba oltottak be a lakossag 2/3-at szart se er ha az oltas hatekonysaga lofasz. Chileben rekord szamon a fertozes es a halottak szama. Azt csak mi szarnyaljuk tul egyenlore.
Néro
Lőrinc ,Lőrinc ! Mond , hogy lehet folytatni azt ami sose volt? Folyatni viszont lehet az olvasom.
balos
Hát a disznó lőrinc után lett 1 picsa lőrinc!Fejlődik a fideSSes ak-ól!
134.bátor
Mint egy idióta papagáj!! Fújja megállás nèlkül,holott már mindenki tudja,hogy hazudnak egyfolytában. Agyhalott,idióta fidesz csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.