A Szabad Európa végül nem közli a Zacherrel készített interjú második felét, pedig az készen várja az élesítést – írja az Index.hu.

Kásler főtanácsadójának nem tetszett a Zacher-interjú, nem közlik a második felét

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Szabad Európa a honlapján azt írja, hogy fontos számukra a véleménynyilvánítás szabadsága és a felelősségteljes társadalmi vita, ennel ellenére nem közlik a Zacher Gáborral készített interjú második felét. A lap szerint ebben a toxikológussal közösen egyeztek meg – tudta meg az Index.hu.

A hatvani kórház főorvosa egyébként egy hete nyilatkozott a Szabad Európának az egészségügyben uralkodó állapotról. Ebben arról is szót ejtett, hogy szerinte nincs rendben az, hogy az orvosok nem nyilatkozhatnak a sajtónak, hiszen így az emberek nem tudják meg, valójában milyen a helyzetük.

A helyzet jelenlegi állása azt mutatja, hogy ezzel nem igazán nyerte el Kásler Miklós szakmai főtanácsadójának tetszését. Kollár Lajos ugyanis körbelevelezte a szaktárcát, hogy kikérje a tagozat vezetőinek a véleményét arról, szerintük etikailag helyes volt-e, amit Zacher Gábor mondott. A szakmai tagozat több vezetője hárított, mondván nem az ő feladatuk etikai ügyekben megnyilvánulni. A levelezés kimeneteléről nincs információ, de annyi biztos, hogy az interjú második felének megjelenésére egyelőre nem számíthatunk.

Forrás: Index.hu
Fotó: MTI/Mohai Balázs

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Elég nagy a Hulla-hegy , riport nélkül is látszik. Különben is kit érdekel több tízezer idős krónikus beteg. Fiatalokat biztos nem hisz tavaly március óta minden nap ezt halják Elhunyt idős krónikus beteg 100-200-300 az mindegy .A varászszó az idős krónikus beteg. Ebből következik ,nincs itt semmi látnivaló érthetetlen ez a nagy felhajtás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Nyírfa: De az is elképzelhető, hogy Zachert védik.
Nyírfa
@Nessy: Meglehet, hiszen közös megegyezést írnak. Akárhogy is, rossz ómen.
Nessy
@Nyírfa: nekem koromnál fogva ismerős a jelenlegi helyzet. Anno ötvenes évek eleje.
Nyírfa
@Nessy: Már többször éreztem legalább afölött örömet, hogy , lévén ratkó-gyerek, nem kellett szembenéznem az ötvenes évek túlkapásaival. Így élvezhettem a kibontakozó rendszer minden előnyét.
Nessy
@Nyírfa: Háborúban voltam kisgyerek, és most megint egy kaotikus világban vagyok idős. Szerencse, hogy volt pár szép évtized is az életemben.
Nyírfa
@Nessy: Tudod, '89-ben borzasztó rosszul éreztem magam: vége mindennek, jön vissza a világháború előtti világ. És visszajött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.