Már csak 250 ezer beoltott ember hiányzik, hogy megkezdődjenek a lazítások.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
3 es fel milional miert lehet kezdeni lazitani? Chileben a lakosag 2/3-a lett beoltva megis terjed a jarvany es rekordon a halalozas. Ha szar vakcinaval oltanak sosem alakul ki a nyajimmunitas, a virus orokre velunk marad amig tud fertozni.
orban ezt is elkurta, mint a vedekezest. Ez egyedul az o bűne.
Néro
25.000 -ren már lazulnak. Ergó velük nem kell foglalkozni ugye Nagy Orr Bán Úr. Szót se érdemelnek.
Eladott Ország
Az a jó, ha sötétség van, ha a népnek fingja nincs semmiről, fogalma sincs, hogy már egy kisvárosnyi ember elhullott, és fasz tudja, hogy a kínai vakcina, amivel oltakozni kényszerült, az megvédi-e a betegségtől, vagy sem. Mint ahogy azt se kell tudnia, hogy a bálvány hazugságaival ellentétben mindössze 600 lélegeztetett Covid betegre elég szakképzett ápolónk van. Amíg csak őket kellett ellátni, azok hunytak el, akik orvosilag menthetetlenek voltak. 600 fölött azok sem élik túl, akik orvosilag menthetők lennének, hiszen egyszerűen nincs hozzá elég szakképzett intenzíves ápolónő. Ha mindezekről, és az összes többi eltitkolt, elmaszatolt, elhazudott statisztikáról nem beszélnek, az fél egészség, mert különben még az is lehet, hogy nem fog ISMÉT SIKERÜLNI. Az ki a szarnak lenne jó, ha a nép orrára kötnék, hogy önmagában közel havi 90 millió forintba kerül a sokszorosan túlvásárolt, 300 milliárdos lélegeztetőgép-készlet raktározása, miközben egyetlen napon sem volt több lélegeztetett beteg, mint ahány gép már a járvány előtt is rendelkezésre állt, és ami a legfontosabb: ahányhoz személyzet is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.