A miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg egy rövid kisfilm.

A videóban arról tájékoztatják a népet, hogy megvan a 3 és negyedmilliomodik beoltott (aki legalább az első oltást megkapta).

3,250,000 honfitársunk beoltva. Ön regisztrált már

- olvasható a videónál Orbán Viktor üzenete.

Korábban azt mondta, 3 és félmillió beoltottnál jöhet az újabb lazítás. Ezt a célszámot néhány nap múlva elérhetjük.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rosszúl vagyok ettől a lénytől, meg attól is ahogy minden szart ezekről a fecnikről képes csak felolvasni. Már annyira rövid az esze, h csak emlékeztetőről képes dumálni? Lopni bezzeg nem felejt el a mocsok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Es akkor most mi van? Meg mindig 200-an halnak meg naponta es tobb ezer az uj fertozott.
Nem a beoltottak szama alapjan kel donteni a lazitasrol, hanem a jarvanygorbe alakulasa fuggvenyeben. Egyenlore meg a tetoponton vagyunk, igy balga dolog lenne barmifele lazitas, hacsak nem akarunk 3 het mulva szembesulni a 4.hullammal, hogy aztan mident ujra hermetikusan zarni kelljen. Ha eddig kibirtuk birjunk mar ki 2-3 hetet a nyitogatassal.
balos
Olyan "jói" dolgozik,hogy a nytásra még plusz 4havi kust rendelt meg nekünk!
simmering73
@division: Csakhogy senki sem fog szólítani, hogy mehetek a harmadik oltásra. Legalább is erre a kérdésemre a házi orvosnál csak széttárták a kezüket. Kormányzati szinten éppen csak annyi hangzott el, hogy talán ősszel majd lesz tesztelés. És addig marad a rettegés? 50% az annyit tesz, hogy vagy elkapom vagy nem. Ez eddig is így volt a szájmaszkban oltás nélkül is. Tehát már megint nem léptünk előrébb ezzel sem, egyhelyben járunk a kínai vakcinával.
division
@simmering73: Az 50% is sokkal jobb, mintha nem kaptál volna oltást (amúgy genetika függő is a dolog, van akinek már két oltás is termelt bőven antitesteket). A másik meg az, hogy magát a vírust ugyanúgy elkaphatod Moderna vagy Pfizer esetében is, az nem mindegy, hogy miként esel túl rajta, kapsz némi kis nátha szerű tüneteket szövődmények nélkül, vagy mész a lélegeztetőre, ahonnan jó eséllyel már le sem jössz. Ezek az oltások az influenza oltásokhoz hasonlóan működnek, tehát attól védenek meg elsősorban, hogy "mosolyogva" menj át az egészen akkor is, ha netalán elkapnád, és utána meg felejtsd el.
gina
@division: Akkora idióta vagy, menj és oltakozz a kinaival neked más nem is szükséges és nyald tovább zsiros OV fenekét, agyhalott
division
@gina: Tűnj már el a francba te nyomorult paraszt! Olyan sötét vagy a virológiához mint az éjszaka. Amennyiben képtelen vagy értelmesen szólni akkor beszélgess a hozzád hasonlókkal, akadnak itt bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.