Ostobának tűnik a kérdés, hogy a mai ellenzéki pártokból mostanában lesz-e egy nagy közös párt – írja Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány: közös lesz az ország is
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

De hozzáteszi, az a felvetés, hogy van-e közös gondolat és cselekvés, az időszerű és helyénvaló.

A DK elnöke szerint meg is van a válasz: itt van a közös, demokratikus, európai ellenzék. Több pártban, de közös programmal és akarattal.

Több a zászló, de közös a tábor. Közös lesz az ország is

- ígérte Facebook-posztjában Gyurcsány Ferenc.

A kérdés, hogy a mai ellenzéki pártokból mostanában lesz-e egy nagy közös párt, ostobának tűnik. De az a felvetés, hogy...

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. április 17., szombat

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Már 2006-ban 3 részre szakadt, mint 1541-ben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Belehallgattam a Htv műsorába: felirat: Gyurcsány elismerte hogy jól áll az ország beoltottságban, majd fenyegetőzött.
Néha mazohistává változom, belehallgatok a fidesz mocsosk médiába és csak azt hallom folymatosan: az ellenzék hazudik, az országnak árt, 2006-ban már megmutatták mi lenne ha nyernének, rendőrterror, csődbe vinnék az országot ismét stb.
És ez megy folyamtosan, ja és Püsszelezés, nemzetállam megsemmisítése, jogállamiságot kérik számon Prüsszelen, stb.
Aztán bejön egy fideszpofa - tök mindegy ki,- és elkezdi xy hazudott, a fidesz megvédte az országot, az ellenzék csak hazudni tud és amit lehet elvesz a magyar emeberektől.
Ez megy folyamatosan, napi 24 órában.
A mi pénzünkön néznek hülyének és hülyítenek a hülyék, csakhogy nem mindenki hülye, tudjuk ők a hülyék, de annyira hülyék, nem is fogják fel mennyire hülyék, mert a hatalomvágy és lopási kényszer mindent felülír.
Észre sem veszik amit állítanak saját magukat köpik le.
ómió
Ja! Tudjuk! Ti már Kun Béla óta Internacionalisztánt akartok!
Emmersson71
@ómió: Minden jobb a Focialista* Népköztársaságnál, melynek államformája kleptokrácia!

Névváltozat: Szotyialista - hiszen a Gránitszilárdságú FaszkAlaptörvény puding állaga bármilyen módosítást megenged visszamenőleg is!
ómió
@Emmersson71: Hát, 2010-ig működött is a"szocialista" kleptokráciátok! Úgy szétloptátok az országot, hogy 2008-ban már az államcsőd is kopogtatott!
Emmersson71
@ómió: Egyrészt, volt egy gazdasági VILÁGválság, talán hallottál róla. Másrészt, az IMF hitel nem lett teljes egészében lehívva. Helyette OV felvett sokkal magasabb kamattal hitelt, csak ne kelljen megfelelni az EU normáinak! Harmadrészt pedig maga Orbán nyilatkozta, hogy rendben vették át a kormányzást, Bajnai jól kezelte gazdasági szempontból a válságot.
ómió
@Emmersson71: Gazdasági világválság (bár inkább pénzügyi volt az!) tényleg volt, ám az államcsőd csak a "hozzáértőknél" kopogtatott. Tudod: azoknál, akik "elkúrták" - hogy a főnökötöket idézzem! És mivel államcsőd kopogtatott, az országnak az IMF-en meg az Unión kívül kölcsönt az égvilágon senki nek adott, holott az efftársak kölcsönfelvételi üzemmódra állítottak bennünket. Még a nyugdíjfizetés is kölcsönből történt, mert a nyugdíjjárulékokat - amelyek a nyugdíjfizetés alapját adták - nyugdíjnemfizető magánpénztárakba terelték az efftársak. Ennyit a "csak ne kelljen megfelelni" témaköréről! Amúgy meg Orbánnak egy a gazdaságunk valós állapotát illető igazmondással kellett volna a hitelpiacok amúgy sem létező bizalmát még tovább rontania irányunkban, fejünk felett lóg az államcsőd felkiáltással? A Gyurcsány-Bajnai duett először "elkúrta", aztán mindezt népzsebeléssel próbálta "korrigálni", miközben már fuldokoltunk az adósságban. Hát, ha ez a "jól kezelte", akkor aztán "tényleg"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.