Ostobának tűnik a kérdés, hogy a mai ellenzéki pártokból mostanában lesz-e egy nagy közös párt – írja Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány: közös lesz az ország is
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

De hozzáteszi, az a felvetés, hogy van-e közös gondolat és cselekvés, az időszerű és helyénvaló.

A DK elnöke szerint meg is van a válasz: itt van a közös, demokratikus, európai ellenzék. Több pártban, de közös programmal és akarattal.

Több a zászló, de közös a tábor. Közös lesz az ország is

- ígérte Facebook-posztjában Gyurcsány Ferenc.

A kérdés, hogy a mai ellenzéki pártokból mostanában lesz-e egy nagy közös párt, ostobának tűnik. De az a felvetés, hogy...

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. április 17., szombat

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pokróc
Közös Ország 1 olyan ahol mindenki érzi azt hogy közös és mindenkié . Ez a cél , gyerünk fiatalok , gyerünk mindenki ,éljen mindenki, Éljen a Magyar ! Végre Éljen a Magyar !
youtu.be/9U9ab7CwcJc
ómió
Ja! Tudjuk! Ti már Kun Béla óta Internacionalisztánt akartok!
Emmersson71
@ómió: Minden jobb a Focialista* Népköztársaságnál, melynek államformája kleptokrácia!

Névváltozat: Szotyialista - hiszen a Gránitszilárdságú FaszkAlaptörvény puding állaga bármilyen módosítást megenged visszamenőleg is!
ómió
@Emmersson71: Hát, 2010-ig működött is a"szocialista" kleptokráciátok! Úgy szétloptátok az országot, hogy 2008-ban már az államcsőd is kopogtatott!
Emmersson71
@ómió: Egyrészt, volt egy gazdasági VILÁGválság, talán hallottál róla. Másrészt, az IMF hitel nem lett teljes egészében lehívva. Helyette OV felvett sokkal magasabb kamattal hitelt, csak ne kelljen megfelelni az EU normáinak! Harmadrészt pedig maga Orbán nyilatkozta, hogy rendben vették át a kormányzást, Bajnai jól kezelte gazdasági szempontból a válságot.
ómió
@Emmersson71: Gazdasági világválság (bár inkább pénzügyi volt az!) tényleg volt, ám az államcsőd csak a "hozzáértőknél" kopogtatott. Tudod: azoknál, akik "elkúrták" - hogy a főnökötöket idézzem! És mivel államcsőd kopogtatott, az országnak az IMF-en meg az Unión kívül kölcsönt az égvilágon senki nek adott, holott az efftársak kölcsönfelvételi üzemmódra állítottak bennünket. Még a nyugdíjfizetés is kölcsönből történt, mert a nyugdíjjárulékokat - amelyek a nyugdíjfizetés alapját adták - nyugdíjnemfizető magánpénztárakba terelték az efftársak. Ennyit a "csak ne kelljen megfelelni" témaköréről! Amúgy meg Orbánnak egy a gazdaságunk valós állapotát illető igazmondással kellett volna a hitelpiacok amúgy sem létező bizalmát még tovább rontania irányunkban, fejünk felett lóg az államcsőd felkiáltással? A Gyurcsány-Bajnai duett először "elkúrta", aztán mindezt népzsebeléssel próbálta "korrigálni", miközben már fuldokoltunk az adósságban. Hát, ha ez a "jól kezelte", akkor aztán "tényleg"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.