Ön hány ezer fertőzött, hány lélegeztetőgépre kerülő ember, hány honfitársunk élete árán nyitná újra az országot? Vagy hány elbocsájtott munkavállaló, becsődölt kisvállalkozás, tönkrement egzisztencia feláldozásával tartaná még sokáig szorosan a zárlatot? Az ön toleranciaszintjébe hány Covidban megbetegedő pedagógus, iskolai, óvodai dolgozó fér bele? Vagy hány olyan szülő, akinek a munkaadója éppen most vesztette el a türelmét az otthon maradt gyerekek miatt kényszerből kivett szabadságok meg a táppénz miatt? Csak azért, mert ezeket a kérdéseket mindenkinek fel kell(ene) magában tennie, amikor a nyitás-nem nyitás, iskola-nem iskola ügyeiben állást foglal. Nem olyan bonyolult képletek ezek. Gyorsabb nyitás: több beteg, több halott. Lassabb nyitás: több kár a gazdaságban. Mert persze lehet bírálni a konkrét gazdaságmentő lépéseket, a válságban a profi sportra elszórt pénzeket, de olyan sehol nincs, hogy egy kormány sérülésmentesen vezényli át az adott országot a járványon. „Csak”...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem valahol itten van az eb elhantolva

a derék ballib, vagy csak lib megmondóknak nincs fontosabb mint a saját véleményük

Kiemelt írásként díszeleg a Népszava site-jain a derék Kósa mester „Kínzó kérdések” című irkodmánya. Már az sem piskóta, hogy ez a közismert „Orbán sem piskóta, na de az ellenzéke??” hangoztató gátlástalan tróger mit keres a portálon, de hogy a derék szerki el sem olvasta ezt, az biztos. Miközben a kormánysajtó ezerrel nyomul, hogy az összes gondot – amiben a pandémia csak egy csepp, az ő gátlástalanságuk, tehetségtelenségük és ocsmányságuk a meghatározó - megpróbálja a gaz ellenzékre kenni, a derék szerző (és a portál) úgy döntött, hogy itt az ideje a megértésnek, ártunk és qurmányunk megvédésének.
Talán a legundorítóbb – még azt is túllépi, hogy a kormány és az ellenzék tömeg gyilkosozását egyezően kezeli – abbéli vélekedése, hogy:
miközben akár tudhatja is, hogy mire és hogyan repkednek a százmilliárdok és hogyan lopnak a valós célokból is tízen milliárdokat, hogy: „persze lehet bírálni a konkrét gazdaságmentő lépéseket, a válságban a profi sportra elszórt pénzeket, de olyan sehol nincs, hogy egy kormány sérülésmentesen vezényli át az adott országot a járványon.”!
Az meg már csak hab a tortán, hogy „meggyőződésem, hogy ezek a számítások léteznek is valahol – hiszen bármely felelős kormány asztalán ott a helyük.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.