A KDNP-s honatya – aki a Fidesz kommunikációs igazgatója is – úgy látja, a baloldalnak az a jó, ha az országnak rossz.

Az oltások kapcsán nincsen Magyarországon társadalmi vita, tehát a vakcinák biztonságosságát és hatékonyságát a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalon kívül senki nem kérdőjelezi meg – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Hollik István szerint a hazai baloldal továbbra is megkérdőjelezi a keleti vakcinákat

Fotó: Facebook/Hollik István

Hollik István nagyon szomorúnak nevezte, hogy a baloldal csak azért, mert jobban akarja a kormány sikertelenségét, mint a járvány elleni védekezés sikerét, az oltások hatékonyságát is politikai témává tette, hogy elbizonytalanítsa az embereket. Hozzátette, "a mi szerencsétlenségünk", hogy ilyenre még külföldön sincs példa.

A politikus szerint a baloldal már két-három hónapja különböző módszerekkel próbálja elbizonytalanítani az embereket az oltások kapcsán.

Felhívta a figyelmet, hogy Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő, Gyurcsány Ferenc felesége nemrégiben az ATV-ben úgy nyilatkozott, hogy még senki nem mondta azt, hogy a keleti vakcinák hatékonyak és biztonságosak. Hollik István szerint ugyanakkor ezeket a vakcinákat már a világ tucatnyi országában használják, és több tízmillió embert oltottak be velük, valamint a magyar gyógyszerfelügyelet is engedélyezte ezeket.

A kommunikációs igazgató szerint azt a következtetést kell levonni, hogy "a baloldal azt gondolja: ha támadja a védekezést és elhúzódik a védekezés, rossz lesz az országnak, akkor jó lesz nekik".

Hozzátette, hogy a "baloldal hatalomvágya felülír mindent, most, a járvány elleni védekezésben még az emberi élet védelmének örök parancsát is".

Kijelentette, ezzel a baloldal éppen a saját szavazóit – vagyis azokat, akik hisznek nekik – veszélyezteti a leginkább.

Kitért arra, hogy ezzel párhuzamosan a nagy gyógyszergyártó vállalatok egymás elleni küzdelme is befolyással van Magyarországra. Ez a küzdelem a politikus szerint különböző cikkekben ölt testet, és ezek a cikkek szintén elbizonytalaníthatnak az egyik vagy a másik vakcinában.

Hozzátette, hogy a magyar baloldali média pedig azokat a cikkeket "szemezgeti ki", amelyek a keleti vakcinákat támadják.

Hollik István arra kérte az embereket, hogy hallgassanak a "tudomány szakembereire", és ne higgyenek a "baloldal oltásellenességének", hiszen az oltás jelenti a megoldást, csak azzal lehet legyőzni a vírust.

Felhívta a figyelmet, hogy mindenkinek regisztrálnia kell az oltásért, és azt javasolta, ha valamilyen oltóanyagot felkínálnak valakinek, akkor azt fogadja el.

Forrás: mti.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ismét Orbánnak van igaza: "A szórakoztatásról az ellenzék gondoskodik..." :)
Üsmög. Smögent! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Egyáltalán,milyen baloldalról pampognak?Az a baloldal már nem létezik,itt ellenzék van.De nekem,és még néhányszázezer embernek nem kellett az ellenzék besegítése,hogy ne bízzunk a kínai,és a ruszki oltóanyagban,és erről kizárólag orbán tehet.Ő,és szíjjártó rohangáltak,nyilatkoztak,és megállapítottak dolgokat a vakcinákkal kapcsolatban. Ha kizárólag szakemberek nyilatkoznak,akkor az emberek elfogadják,amit mondanak.De amikor egy orbán,aki semmihez se ért,megállapítja,hogy a kínai vakcina jó,hát ne csodálkozzanak,hogy normális ember nem bízik benne. Hagyták volna szakemberekre a járvánnyal kapcsolatos kommunikációt,és most nem kéne pofázniuk az ellenzékre.De amikor szíjjártó rohangál,röpköd,mint egy narkós denevér vakcinát venni (háromszoros áron),és ezek ketten ott pózolnak a reptéren a ruszki,és a kínai oltóanyagokkal,hát ne csodálkozzanak,ha nem bízunk bennük. Érdekes,a nyugati vakcinákkal nem pózoltak.
Sámannus
@FLETÓ: Ez derült ki a legutóbbi cseh orosz botrányból és úgy járnak keresztül kassul az oroszok Magyarországon, mint kocsikerék a libafoson nem hogy ellenállnánk, hanem elfordulunk, hogy ne is lássuk mit tesznek. és a magyar diplomácia segíti ezt az ámokfutást.
FLETÓ
@Sámannus: Jó egészséget kívánok neked!
creativehun
Ne ..NE tereljük el a figyelmet ezzel a szánalmas mellébeszéléssel!! Több mint 25 ezren meghaltak a kormány diletteáns,inkompetens járvány kezelése miatt! Ebben nem lehet az ellenzéket belekeverni! A kormány több mint 10 éve 2/3-os többséggel van hatalmon ..ezt még erősítette a különleges jogrendre kapott felhatalmazás amit kicsikartak..és amit kurvára nem arra használnak amire minden országát szerető kormány tenné. Tehát..pofát súlyba..és számoljon el a halál kormány a 25 ezer élettel ami a fidesz kormány lelkén szárad! A többi csak mellébeszélés!
Sámannus
@FLETÓ: Nem csak a ruszkik szaralakok, hanem a ferdeszeműek is. Ahol a szervkerekedelem minden elképzelhetőt felülmúl ne legyenek illúzióik a ferde szeműek még az oroszokat is felülmúlják Már nem csak az országot áruják el, hanem az emberiséget is.
Neked is jó egészséget FLETÓ vegyél fel pelust úgy feküdj le, hogy ha bevizelsz és beszarsz nyugodtan aluggyá.
FLETÓ
@Sámannus: Ne vetítsd ki saját problémádat másra! Nekem nincs félnivalóm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.