Csak arra tudok gondolni, hogy a fidesz által hetente, vagy még gyakrabban végzett közvéleménykutatások több baljós előjelet mutatnak a párt számára, mint amit a nyilvánosságra hozott pártpreferencia vizsgálatok jeleznek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Majd a járványhelyzet égisze alatt még barkácsolnak egy kicsit a választási törvényen.Még módosítanak a szavazat összesítő programon, aztán már pár ezer szavazat elég lesz a fidesznek a 2/3 eléréséhez. Ha eddig a 49% volt a 2/3, most majd 20% is jó lesz!
Eladott Ország
Nem ez az első, és gyaníthatóan nem is az utolsó hasonló megmozdulás, a harmadik kétharmadba még sokminden belefér. Állami vagyonelemeket nyúlnak le futószalagon, és a szemük nem rebben, a pofájuk nem rezdül attól, hogy még meg is ideologizálják a gigantikus törvényes lopást a KÖZFELADATOT ellátó KÖZÉRDEKŰ vagyonkezelő alapítvány fedősztorival. Csak meg kell nézni az alapítvány élére ültetett kuratórium összetételét: fideszes miniszterek, államtitkárok, helyettes államtitkárok, miniszteri biztosok. Felfoghatatlan mennyiségben, a nép szeme láttára játszanak át közjavakat magán javakká, a közvagyont magánvagyonná konvertálják, a nép meg végignézi. Ezúttal a Szijjártó Magyar Levente nevű helyettesének gondjaira bízott alapítványhoz (Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány) szerveztek ki 15, 8 milliárd forintnyi közvagyont. Aminek része az a szlovéniai wellness központ is, amelyet 9 millió eurónyi KÖZpénzből harácsoltak össze tavaly. Amivel rohadtul nem dicsekedtek el, a szlovén sajtó írta meg, hogy Palkovics László milyen kiváló üzletet kötött mimagyarok bőrére. Már eleve az is felfoghatatlan, hogy mi mindenre költik az adófizetők pénzét, de ezután legalább nem lesz probléma: már nem a jelenleg Szijjártó-féle Külgazdasági és Külügyminisztérium a tulajdonosa az említett, tavaly létrehozott alapítványnak, az alapítványnak átadott cégeknek, illetve a birtokukba került jelentős állami vagyonnak sem, aminek része ez a mai árfolyamon mintegy 3,25 milliárd forintos szlovéniai wellnesskomplexum is. Tehát ha majd esetleg nem Szijjártónak fogják hívni a külügyminisztert, akkor a nem Szijjártó által vezetett ÁLLAMI intézménynek semmi köze nem lesz ehhez a közel 16 milliárdos közvagyonhoz.
ómió
Az efftársi hazudozószekta előretöréséről álmodott az efftársnő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.