Nagyon sok elítélő, lekezelő véleményt hallok és olvasok az ellenzéki pártokról, azok egyes tagjairól, vezetőiről, s a múltban magam is gyakran hangoztattam hasonlókat. És bár még mindig nem vagyok teljesen meggyőzve, bőven maradtak kételyeim, a kérdés bennem eldőlt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Azt a mindenit, de jó írás!
Ugyan én változatlanul várom azokat a megoldási javaslatokat, amelyek már most megakadályozhatják ezt a dúlást, illetve, jövőre, 2/3 híján is ad jelentékeny cselekvési lehetőséget, de mindent összevetve, a jelen tökéletes esszenciáját kaptuk.
lampa laz
Az ellenzéknek nagyon nagy segítsége lenne a kampányban, ha erre felkérnék. Azt hiszem a 14-es választások idején hallottam a tv-ben Kálmán Olga műsorában megszólalni. Eszméletlen jól, összeszedetten mondta el, h mivel és mire figyelve kellene az ellenzéki kampányt felépíteni, h a fideszt le lehessen győzni. Hogy ilyen értelmes, reálisan gondolkodó, kívülről a dolgokra jobban rálátó emberek tanácsait miért nem veszik figyelembe vagy keresik az ellenzéki politikusok nem is értem.
CsipkeRózsa
Bruck András írásait mindig, mindenkinek el kellene olvasnia, mindig jó és lényegre törő.
Sámannus
Nagyon sok politológus vagy észkombájnnak tartó megmondó képtelen az ellenzék mellé állni, pedig a nagyon okos észrevételek kirúghatnák a sámlit a pohos alól.
Ilyenek azok a végzetes kijelentései a fidesznek amivel a járvány kirobbanása előtt maguk tagadták, amit ma az ellenzékre akarnak kenni.
A naszk viselés tagadása , a covid vírus influenzává minősítése, és a megfertőződésre biztatás, a magas halálozás, a haszontalanul porosodó lélegeztetők a valódi védekezések helyett mind a pohosék bűne okozta magas halálozási ráta, ami lehetett volna akár hetven százalékkal is kisebb.
Valóban itt az idő és nem árnyékbokszot játszani az ellenzék ízlésével, hanem fel kell emelni a hangot a halommal való visszaélések ellen. Már ez az a küszöb, ahol mindenkinek menekülni kell, mert ezt az országot hadseregnyi nemzetközi bűnöző nyomására tarnak rabszolgasorban, és létminimum közelébe. Egyesek már az elkövetett bűnök súlya miatt úgy bujkálnak a nyilvánosság elől, mint a vad, de még ezt az állandó veszélyt is bevállalják. Lesz dolga az Interpolnak a felkutatásukra.
Szükséges lenne orbánnak a felelősségre vonása az elhibázott járványkezelésért és ez alatt elkövetett bűnökért. Ne hagyjuk elfutni őket most kell megszabni az irányt A bukás után a börtönben a helyük. Nincs vacakolás mert ők is ezt tették velünk tizenkét évig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.