A Dunavarsányban tartott rendezvényen a polgármester is ott volt.

Az eseményt csütörtökön egy díjátadó ünnepséggel együtt tartották a dunavarsányi közösségi házban. Az RTL Híradója szerint a rendezvényre az önkormányzat tudomásával került sor. 

Tiltott rendezvényen emlékeztek meg a koronavírusban elhunyt ápolónőről Dunavarsányban

Az esten az egészségügyi dolgozók munkája előtt tisztelegtek, és egy helyi ápolónőről is megemlékeztek, aki decemberben halt meg a koronavírus miatt.

Az eseményen ott volt Bóna Zoltán, a térség fideszes parlamenti képviselője, illetve Dunavarsány polgármestere is, aki az RTL-nek annyit mondott, magánemberként jelent meg.

Forrás: RTL Klub

Címlapkép: RTL Klub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Nem hiszek ennek a bandának, pont ók a fidesz aki sajnálja a halottakat, ugyan nekik mindent lehet alja szemét patkányok.. most hol az igazság???
justhpeter
Régen tojok arra, hogy mint mondanak a pártok. A kormányra naponta 2X. Hogy van az, amikor 3 nap alatt 3-t mondanak az iskolákról ? Mint mondott az ökörkör vezetője pénteken ? Egyéni felelősség van. Ha ez így van akkor mindenkinek annyi felelőssége van, amennyi neki, vagyis semmi. Ergo ne pofázzon bele. Ő sem kérdezte legyen-e teli stadion, mi sem vagyunk kiváncsiak a süket dumájára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.