Több mint háromszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén – tudatta az MTI. 

Egy hétvége alatt több száz külföldit vittek ki az ideiglenes biztonsági határzáron át

Fotó: Pexels

Az Országos Rendőr-főkapitányság jelentése szerint 305 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 74, szombaton 124, vasárnap 104 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon három embert fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 849 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten – április 5-étől 11-éig – a feltartóztatottak száma 735 volt. A román határszakaszon 16 embert fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt 14 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: MTI
Fotó: Pexels

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Ezek a "haladó" migráncsok megint belehúztak?
nezelodo
Ezeket nagyon vonzza a magyarországi szuper jólét, és a kiemelt menekültellátás!? Lehet, hogy arrafelé is, ahonnan tömegével jönnek, foghatók a magyar közszolgálati tv csatornák és a rádiók? Lehet benne valami, mert a Vitya az óriásplakátokon is magyarul hessegette el őket, hogy ne vegyék el a magyarok, (meg az ukránok), munkáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.