Meghalt 197 beteg, 2680-nal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon – írja az MTI.

Változás a hazai koronavírus-statisztikában: csökkent a halálozások, nőtt a kórházi betegek száma
Fotó: MTI/Balázs Attila

197, többségében idős, krónikus beteg hunyt el, és újabb 2680 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – tudta meg az MTI a koronavirus.gov.hu hétfői adataiból.

A kormányzati portálon azt írták: 753 188-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 25 381-re, a gyógyultaké 458 212-re emelkedett.

Az aktív fertőzöttek száma 269 595. Kórházban 8650 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 1052-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 45 132-en vannak, a mintavételek száma 5 144 130-ra nőtt.

Emellett azt is kiemelték, hogy eddig már 3 266 425 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 391 381-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Balázs Attila

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ezek a számok még mindidg nagyon magasak, főleg a kórházban lévőké és a lélegeztetőgépen lévőké.
Nem tudom, mi lesz ha tényleg további enyhítések lesznek, óvatosnak kellene lenni! (Nem vagyok vészmadár, sem elmeroggyant! Én is várom már,hogy szabadabban élhessünk!!!)

Tény, hogy már 3,266,425 beoltott van, de közülük csak 1,3 millióan kapták meg a második oltásukat, ami nagyon nem mindegy!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Ezek a számok még mindidg nagyon magasak, főleg a kórházban lévőké és a lélegeztetőgépen lévőké.
Nem tudom, mi lesz ha tényleg további enyhítések lesznek, óvatosnak kellene lenni! (Nem vagyok vészmadár, sem elmeroggyant! Én is várom már,hogy szabadabban élhessünk!!!)

Tény, hogy már 3,266,425 beoltott van, de közülük csak 1,3 millióan kapták meg a második oltásukat, ami nagyon nem mindegy!!!
justhpeter
Hogyan vegyem komolyan nyunyóka statisztikáját ? 2680 új fertőzött. Mennyiből ? Ameddig nincs mellette, hogy mennyi tesztből, addig nincs miről beszélni.
lusta
Egy nagyon, szerintem fontos, aprósgról mélyen hallgatnak a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk képőviselői. A lélegeztető gépen lévők túlélési esélyeiről senki semmit nem mond. Nálunk a 90%-a meghal, míg máshol max. a fele.
Sámannus
A tesztelés elmaradása miatt későn kapnak információt a fertőzöttek, ezért a betegség lefolyása súlyosabb, és halálosabb.Ebben az állapotban a lélegeztetőn a túlélési esély nem változhat kedvezően. Szlovákoknál ez 75%-os javulást jelentett, mert teszteltek, és természetesen kezelést is kaptak időben a fertőzöttek,sőt ha kórházba kerültek is jobbak lehettek az esélyeik.
A maffia inkább vádaskodik mintsem elismerje a hibáit, vagy ha úgy tetszik a bűneit.
lusta
@Sámannus: Az ismerősem szomszédjához mire kijöttek a mentők, már csak 0 oxigén felvételt állapítottak meg. Meg is halt az illető úgy, hogy még csak a lélegezetőgépre sem tudott kerülni. Ha korábbi tesztelést széleskörben elvégezték volna, talán még ma is élne.
Sámannus
@lusta: Pontosan ez volt az én körömben is. Addig vonszolta magát megfertőzötten, míg legyengülten kórházba kerülés után nem sokkal meghalt Ózdon.
lusta
@Sámannus: Sajnos Ózdon Bélteczkinek igaza volt, amikor tragikus állapotokról regölt a helyi TV-ben. A barátom a kínai oltóanyag után , a második előtt közvetlenül került az ózdi kórház irodájába. Már csak ott volt hely. A koronavírusos betegek fele kínai vak chinával volt beoltva. Az már egy más kérdés, hogy lehazugoztág a pesti föigazgatóságon Bélteczkit, mert a Soros-bérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk négy betűjének nyalói mindent jobban tudnak..
simmering73
Nincs itt semmi látnivaló. Közeledik a foci EB.
Sámannus
@lusta: Lefogták a kórházak kezét, és most is csak hazudoznak, hallgatnak az adatokról, mint aki beszart. sem pénzzel, sem eszközzel nem számolnak el ezek a bűnözők.
Sámannus
Szögezzük le, hogy a tesztek elmulasztásával a kormány a betegek időbeni ápolását is elmulasztotta, ráadásul a vészhelyzetben sem szorgalmazta súlyos fertőzések megelőzését tesztelésekkel.Mindennek a tetejébe a tesztelést sürgető önkormányzatokat is megfosztotta forrásai jelentős részétől,így azok sem tudtak védekezni a veszélyhelyzetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.