Az orvosi szaklap szerint az oltóanyag a koronavírus dél-afrikai mutációjával szemben is hatásos.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Még dögvész idején is a lopáson jár az eszetek, mocskos patkányok! Ezért erőltetitek a magyarra ezt a gyönge vakcinát, a Pfizert meg elajándékozzátok, a Modernát lemondjátok, aljas nemzetáruló férgek vagytok! A bukott sportriporter a Szputnyik fejlesztőinek a Lancetben megjelent cikkére hivatkozik, amiben minő meglepetés, azt mondták az Ivánék, hogy kurva jó munkát végeztek, de ezt azóta sem tudták semmivel sem alátámasztani az európai gyógyszerügynökség felé.
simmering73
"Müller Cecília, a tisztifőorvosnak látszó propagandatermék és NER-tárgy, olyan hazugsággal igyekezett megvédeni az első oltás után semmiféle védelmet nem nyújtó, s a második oltán is után is csak pislákoló hatást produkáló kínai vakcinát, az Orbán-rezsim korrupt üzletét, hogy “az ellenanyag mennyisége nem mutatja pontosan a védettségi szintet”. A Szabó-családból szalajtott áltisztitfőrorvos azt állította, hogy “ha valakinél nem mérnek antitestet, mert az immunitás ugyanúgy működhet a háttérben”.
nepszava.us/muller-cecilia-forradalmasitja-a-tudomanyt-a-kinai-vakcina-akkor-is-ved-ha-nem-termel-antitestet/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.